Advertentie verwijderd

Appartement U.T. Delfiaweg in Groningen

9745 EN Groningen (Groningen)

€1.095 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Zeer hoogwaardig afgewerkt 2 kamer appartement op een woonark, verdeeld over 2 etages, op 10 minuten fietsen van de binnenstad van Groningen en nabij winkels in Hoogkerk.

De woonkamer met open keuken is op de bovenste etage. De keuken is volledig ingericht o.a. met kookplaat, combi magnetron, koelkast met vriesvak en vaatwasser. De slaapkamer van ca 12 m2 is op onderste etage, tevens is hier de luxe badkamer, apart toilet, berging met wasmachine en droger welke bij het appartement horen. Het appartement wordt keurig afgewerkt opgeleverd: geschilderd, met verlichting (inbouw spots) en nette vloeren. Kortom: je hoeft er niets meer aan te doen. Parkeren kan gratis voor de deur.

  • minimale huurperiode 12 maanden
  • niet voor 2 individuen
  • borg gelijk aan twee maanden huur

Bij interesse graag een e-mail sturen en daarin aangeven of je alleen zoekt of als stel, wat je in het dagelijks leven doet en of je huisdieren wilt meenemen. Wij maken een selectie van de kandidaten. Telefonisch worden geen bezichtigingen ingepland.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Loft)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
U.T. Delfiaweg Groningen

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.095 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.