Advertentie verwijderd

Appartement Verlengde Frederikstraat in Groningen

9724 NC Groningen (Groningen)

€1.250 Huurprijs p.m.
110 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Te huur per direct, Prachtige gemeubileerde bovenwoning met 2 slaapkamers gelegen in de gezellige makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. op steenworp afstand van het stadscentrum.

De woning is kort geleden volledig gemoderniseerd en heeft een moderne, strakke en luxe uitstraling. Toch zijn authentieke details nog goed zichtbaar waardoor het karakter van een makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. woning niet verloren is gegaan.

De woning is gelegen net ten zuiden van de stad Groningen in de makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. in de wijk is openbaar vervoer aanwezig en voldoende gelegenheid om boodschappen te doen en of kleingoederen te kopen. Op de fiets is het stadscentrum, universiteit en het UMCG op slechts 5 minuten te bereiken.

De woning is voorzien van 2 kleine maar fijne balkons, 2 ruime moderne slaapkamers, luxe keuken met alle gemakken van inbouwapparatuur. extra bijkeuken. Door de ligging van de woning op de hoek van de straat is er veel lichtinval in het appartement en weinig tot. geen overlast van buren.

Indeling: Entree, met trapopgang naar de eerste verdieping, ruime hal met toegang tot de vertrekken, toegang tot de moderne keuken met inbouw-apparatuur als; koelkast, vriezer, vaatwasser en combi oven. in de keuken bevind zich het eerste balkon met zicht op de kruising van de straat. via de moderne tussendeuren kom je in de knusse zithoek. Via de hal is het ruime toilet bereikbaar met wastafel en mogelijkheid tot plaatsen van wasmachine. via de achterzijde van de hal is de bijkeuken met wasmachine en tweede balkon bereikbaar. Tweede verdieping: lichte en ruime overloop met twee slaapkamers ca.19 en 13 m2 en een ruime badkamer met één wastafel met twee fonteinen, douche en tweede toilet.

Verhuur eigenschappen:

  • Te huur per direct
  • Waarborgsom ter hoogte van 1 maand huur
  • Huurprijs €1250,- exclusief
  • Meubilering €150,-
  • De woning wordt uitsluiten verhuurd aan werkenden of PHD

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
110 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Verlengde Frederikstraat Groningen

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct