Advertentie verwijderd

Appartement Nieuwe Kijk in 't Jatstraat in Groningen

9712 SB Groningen (Groningen)

€1.250 Huurprijs p.m.
55 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Luxe appartement op een toplocatie, op loopafstand van de binnenstad. De ruimte bevindt zich in een karakteristiek monumentaal pand. Vanaf hier zijn alle locaties van de Hanzehogeschool, de Rijksuniversiteit, UMCG en het Centraal Station goed en snel bereikbaar. Het Noorderplantsoen bevindt zich om de hoek, net als de binnenstad.

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping etage, aan de achterzijde van het pand. De vloeroppervlakte is ± 34 m². De ruimte heeft een vaste trap naar een open verdieping van ± 18 m². Deze verdieping is op stahoogte waardoor je er prima kunt studeren en/of slapen, ook zijn hier kasten en een extra kabel aansluiting aangebracht. Hier bevindt zich ook de moderne badkamer met wastafel met meubel, hangtoilet en inloopdouche.

De eigen luxe keuken is o.a. voorzien van kookplaat, vaatwasser, koelkast en afzuigsysteem. Op de vloer ligt een pvc laminaatvloer van top kwaliteit. Ook hangen er lampen en zonwering. Daarnaast heeft deze ruimte een ventilatiesysteem, hierdoor heb je altijd frisse lucht in je woonruimte ! Je hoeft er niets meer aan te doen: je kunt er zo in.

Geschikt voor 1 persoon of een stel. Bij interesse graag een e-mail sturen naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. met daarin vermeld wat je in het dagelijks leven doet en wat je inkomen linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. maken dan een selectie van de geïnteresseerden en je hoort dan van ons of je uitgenodigd wordt om te komen bezichtigen.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
55 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Nieuwe Kijk in 't Jatstraat Groningen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.250 p/m
Beschikbaar per
Direct