Advertentie verwijderd

Huis De Lijndrijver in Grubbenvorst

5971 DP Grubbenvorst (Limburg)

€795 Huurprijs p.m.
98 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Grubbenvorst is een kerkdorp in het noorden van de Nederlandse provincie Limburg en hoort bij de gemeente Horst aan de Maas. Het is met 4.803 inwoners het op twee na grootste dorp van die gemeente, na Horst en Sevenum. Het dorp ligt vlakbij Venlo en is met de auto of het openbaar vervoer goed te bereiken. Bovendien heeft Grubbenvorst een gunstige ligging met de snelwegen A67 en A73 die elkaar bij het dorp kruisen.

De woningen zijn gelegen aan de Lijndrijver, Roermonds kwartier, Tuinhaversveld en de Zumpel. Lijndrijver, Roermonds kwartier en Tuinhaversveld liggen in het westelijke deel van Grubbenvorst in de wijk Middelreuvelt. De Zumpel ligt in het centrum van Grubbenvorst. Beide wijken zijn kindvriendelijk met relatief veel gezinnen. Zowel de sportfaciliteiten als de eetgelegenheden in Grubbenvorst zijn nabij gelegen.

Lijndrijver 29 Deze eengezinswoning is gebouwd in de jaren 80. De woning beslaat 3 verdiepingen en beschikt over maar liefst 3 slaapkamers. De woonoppervlakte bedraagt circa 100 m2. Bovendien bezit elke woning een voor- en achtertuin en daarbij heb je nog de beschikking over een eigen schuur in de voortuin.

Rondom de woning is openbaar parkeren mogelijk.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
98 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
De Lijndrijver Grubbenvorst

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 795 p/m
Beschikbaar per
Direct