Advertentie verwijderd

Appartement Koningstraat in Haarlem

2011 TD Haarlem (Noord-Holland)

€800 Huurprijs p.m.
95 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

Per 6 juli 2019 ben ik opzoek naar een nieuwe huisgenoot voor in deze prachtige woning in het hartje van Haarlem. Het gaat om een kamer in een gedeeld appartement (zie foto 7+8). De oppervlakte van de woning betreft 95 m2 (+ balkon). De oppervlakte van de kamer betreft ongeveer 20 m2. De woning is gemeubileerd, de kamer mag je zelf inrichten.

Even kort over mij: Mijn naam is Wouter, 29 jaar oud en geboren en getogen in omgeving Haarlem. Naast een werkweek van 40 uur ben ik graag met vrienden en hou ik van sport. Mijn ideale huisgenoot is iemand met wie ik een klik heb en die (ongeveer) in dezelfde levensfase zit als ik. Verder vind ik het belangrijk dat diegene met respect omgaat met de spullen in het huis en ook netjes is. Maak je geen zorgen ik heb geen smetvrees;)!

De huur betreft EUR 800,- per maand inclusief gas, water en licht. Als borg zal er 1 maand huur in rekening worden gebracht. Onder het appartement zit een garage waar je eventueel een fiets of iets dergelijks kwijt kan.

Ik ben van plan halverwege juni een dag in te plannen voor bezichtigingen. Ik ben erg benieuwd naar je, dus bij interesse hoor ik ook graag meer over jou en wie weet zie ik je snel!!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
95 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Koningstraat Haarlem

Extra informatie

Balkon
Garage
Douche
Bad
Toilet in badkamer
Open haard
Dakraam
Eetkamer
Intercom
Internetverbinding
Washok
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 800 p/m
Beschikbaar per
Direct