Advertentie verwijderd

Studio Wagenweg in Haarlem

2012 NJ Haarlem (Noord-Holland)

€1.050 Huurprijs p.m.
41 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur per 1 september via Home of Orange: ongemeubileerde, volledig gerenoveerde studio (41 m2) met luxe keuken en badkamer, vlakbij het gezellige centrum van Haarlem

TE ZIEN OP WOENSDAG 24 JULI rond 16.30, stuur een email naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

HUURPERIODE: MINIMAAL 1 JAAR

INDELING U bereikt de studio op de 2e en bovenste verdieping via een vaste trap. De studio bestaat u 3 ruimtes: de woon/slaapkamer (4,5 x 4,1 m) met vaste kast, de keuken (4 x 2,75 m) en de badkamer (4 x 2 m). Alle ruimtes zijn lekker licht door de grote ramen.

De studio is perfect voor 1 persoon. Honden en katten zijn niet toegestaan, andere huisdieren zijn toegestaan na goedkeuring van de eigenaar.

OMGEVING De woning ligt in het gewilde Bosch en Vaart op loopafstand van het gezellige centrum van Haarlem. In de Wagenweg vindt u allerlei leuke winkeltjes. Om de hoek ligt de Haarlemmerhout en het hertenkamp.

KOSTEN HUURDER Huurprijs per maand: € 1050 incl. G/W/L en TV/Internet Borg: 2 maandhuren (mogelijkheid om gespreid te betalen)

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Wagenweg Haarlem

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Direct