Advertentie verwijderd

Appartement Voorhelmstraat in Haarlem

2012 ZR Haarlem (Noord-Holland)

€1.175 Huurprijs p.m.
50 m²
2 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

RUIME bovenwoning is op LOOPAFSTAND gelegen van het gezellige CENTRUM van Haarlem.

Omgeving: De ligging is bijzonder goed en rustig in het gewilde deel van de wijk in een zijstraat van de Kleine Houtweg, tussen de Bloemhofstraat en de Krelagestraat. In de directe nabijheid bevindt zich onder andere een supermarkt, uitvalswegen en openbaar vervoer (o.a. bushaltes op de Rustenburgerlaan met lijnen richting o.a. station Haarlem, Zandvoort, station Zuid Amsterdam en Bijlmer Arena).

Vanuit de woonkamer kijk je de Schneevoogtstraat in en op het geheel gerenoveerde Rijksmonument “De Greiner” dat tegenwoordig in gebruik is als kleinschalige bedrijfs- en atelierruimten en o.a. een kinderdagverblijf. Dit schitterende, voormalige schoolgebouw is een voorbeeld van het zogenaamde zakelijk expressionisme en heeft decoratieve elementen van de Amsterdamse School-stijl. In die tijd (rond 1935) behoorde het schoolgebouw tot de modernste van het land.

Indeling: Op de eerste verdieping gelegen.

Opleveringsniveau: Gestoffeerd

Bijzonderheden & minimale voorwaarden: Inkomen per maand circa €3.525 bruto Maximaal aantal personen: 2, geschikt voor een werkend stel of iemand alleen. Niet geschikt voor delers of kinderen Huisdieren: niet toegestaan Roken: niet toegestaan

Handig om te weten: Gemeubileerd: gestoffeerd Huurprijs: €1.175,-- Servicekosten van €125,-- (gas, water en elektra) Borg: €2.600,-- Beschikbaar per: 5 september 2019

Wilt u een bezichtiging: Klik hierboven op: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en vul daar uw gegevens in.

Geen response van ons ontvangen? Dan komt dat waarschijnlijk door de vele aanmeldingen. U kunt er vanuit gaan dat de woning dan reeds is verhuurd (o.v.) òf dat u niet binnen het profiel van de verhuurder past.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Woonoppervlakte
50 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Voorhelmstraat Haarlem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.175 p/m
Beschikbaar per
Direct