Advertentie verwijderd

Appartement Zijlweg in Haarlem

2013 DE Haarlem (Noord-Holland)

€1.400 Huurprijs p.m.
80 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur per medio augustus 2020

In het centrum van Haarlem gelegen, een ruim en goed onderhouden, sfeervol 3 kamer appartement in een karakteristiek pand. Het appartement is gelegen op loopafstand van winkels en openbaar vervoer.

Indeling:

Begane grond: royaal entree met ruimte voor een fiets, trap linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. etage.

1e verdieping: hal met intercom, lichte woonkamer (ca. 5.10 x 4.35 m) en bergkast, keuken (ca 3.75 x 2.10 m) voorzien van diverse apparatuur zoals koelkast, gasfornuis, oven en aansluiting voor een wasmachine. Badkamer voorzien van bad, toilet en wastafel, slaapkamer (ca 4.10 x 5.20 m) met kastenwand en entree-sol met extra slaap mogelijkheid.

Op de lager gelegen tussen-etage bevinden zich een tweede slaapkamer (te gebruiken als studeerkamer of logeerkamer) en een extra toilet.

Waarborgsom € 2500,00 Huurprijs € 1.400,- exclusief

Om in aanmerking te komen voor deze woning kan je reageren per mail, je geeft hierin een korte introductie van jezelf. Bij grote voorkeur een link naar jouw Linkedin pagina. Telefonische reacties worden niet in behandeling genomen!

WAT WILLEN WIJ GRAAG VAN JE WETEN:

  • Het adres waarvoor je in aanmerking wenst te komen en wil bezichtigen
  • Jouw leeftijd;
  • Jouw maandelijkse inkomen ( Bruto of Netto );
  • Heb je een arbeidsovereenkomst voor bepaalde / onbepaalde tijd;
  • Mocht je een afwijkende inkomens situatie hebben dan graag korte uitleg;
  • Voor welk bedrijf werk je;
  • Geen huisdieren.
  • Vergeet niet jouw telefoonnummer te vermelden!

NUWOONRUIMTE makelaardij gaat netjes met je gegevens om conform privacy wetgeving. Jouw gegevens worden slechts en alleen besproken met de eigenaar van het appartement en niet gedeeld met derden. Als je niet in aanmerking komt voor een appartement dan worden jouw gegevens vernietigd. Jouw gegevens worden overigens pas met de eigenaar van de woning doorgenomen op het moment dat je aangeeft de bezichtigde woning te willen huren.

Ook enthousiast geworden? Email naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. voor een bezichtiging. telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Perceeloppervlakte
80 m²
Inhoud
190 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Zijlweg Haarlem

Extra informatie

Balkon
Veranda
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.400 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar