Advertentie verwijderd

Appartement Ierlandstraat in Haarlem

2034 LR Haarlem (Noord-Holland)

€915 Huurprijs p.m.
41 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Ter huur,

Dit sfeervolle twee kamer appartement is gelegen aan de rand van de Europawijk met balkon. Uitvalswegen, winkelcentra en sportvelden zijn dicht in de buurt. Vanuit de woonkamer heet u een prachtig uitzicht heeft u een prachtig uitzicht en toegang tot het balkon. Het appartementencomplex is goed onderhouden, voorzien van 2 liftinstallaties en u heeft de beschikking over een eigen berging op de begane grond. De ligging is perfect t. o. v. de Haarlemse binnenstad. De halte van de snelle busverbinding is op loopafstand.

Entree, hal, gang, keuken, een gezellige woonkamer, ruime slaapkamer aan de achterzijde. Aan de voorzijde is de keuken met een schitterend uitzicht over Haarlem richting strand. Tevens is er een douche met wastafel en toilet is in een aparte ruimte.

De Huurprijs is € 915,00, per maand exclusief voorschot stookkosten en voorschot servicekosten voor onder andere schoonmaak algemene ruimte.

Voorschot stookkosten zijn € 65,00 en servicekosten € 44,86

Graag telefoonnummer en korte profielschets zoals, voor hoeveel personen, werkt of studies, werkcontract voor bepaalde of onbepaalde tijd. hobby's etc.

Dit is geen deelwoning of studenten woning

Arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd

Reacties zonder profielschets en telefoonnummer wordt niet op gereageerd.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
41 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Ierlandstraat Haarlem

Extra informatie

Balkon
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 915 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar