Deze advertentie is alleen voor jou zichtbaar, omdat de advertentie niet is gepubliceerd.

Advertentie verwijderd

Appartement Holsteynstraat in Haarlem

2021 HJ Haarlem (Noord-Holland)

€1.150 Huurprijs p.m.
50 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

AANMELDEN BEZICHTIGING VIA linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.*********

TWEE slaapkamer appartement in de Frans Halsbuurt op loopafstand van het gezellige CENTRUM van Haarlem, het appartement is vorig jaar volledig gerenoveerd.

Omgeving: In de Frans Halsbuurt, op loopafstand van het centrum van Haarlem

Indeling: Entree met hal, riante L-vormige woonkamer met open keuken, badkamer, met toilet en wandmeubel, 2 riante volwaardige slaapkamers.

Opleveringsniveau: Gestoffeerd

Bijzonderheden en minimale voorwaarden: Inkomen per maand circa € 3.450,-- bruto Maximaal aantal personen: voorkeur voor een werkend stel. Delen is toegestaan. Huisdieren: niet toegestaan Roken: niet toegestaan

Handig om te weten: Gemeubileerd: gestoffeerd Inclusief of exclusief: exclusief Beschikbaar per: 1 februari 2019 Huurprijs: €1.150 in geval van een werkend stel of iemand alleen. In geval van woningdelers (max. 2) wordt de prijs €1.250 exclusief.

Wilt u een bezichtiging: Stuur een e-mail naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. met uw gegevens een een introductie. Wij zullen deze zo spoedig mogelijk in behandeling nemen.

Geen response van ons ontvangen? Dan komt dat waarschijnlijk door de vele aanmeldingen. U kunt er vanuit gaan dat de woning dan reeds is verhuurd (o.v.) òf dat u niet binnen het profiel van de verhuurder past.

op zoek naar een woning en vis je net achter het net? Kijk op linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en plaats een zoekopdracht

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
50 m²
Inhoud
150 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Holsteynstraat Haarlem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.150 p/m
Beschikbaar per
Direct