Advertentie verwijderd

Huis Leemkuilen in Haelen

6081 GS Haelen (Limburg)

€835 Huurprijs p.m.
103 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Begane grond

De jongste wijk van Haelen is gelegen in het noordoosten van dit kerkdorp, op loopafstand van het centrum met al haar voorzieningen. Deze wijk gaat volledig op in haar omgeving: een gezellig wijk voor jong en oud.

Deze eengezinswoning kenmerkt zich door zijn praktische indeling. Na binnenkomst in de hal treedt u de woonkamer binnen. Deze heeft aansluiting met de open keuken aan de ener zijde. De andere zijde biedt toegang tot de tuin. Op de verdieping, te bereiken middels de vaste trap vanuit de woonkamer, bevinden zich drie kamers en een badkamer. De zolder is daarnaast vrij in te delen.

Een knusse woning, geheel afgestemd op de wensen van de gebruiker: praktisch en hoogwaardig.

1e Verdieping

Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot de verdieping, waar zich 3 slaapkamers en een badkamer bevinden. De slaapkamers zijn circa 12, 8 en 5m' groot. De badkamer is afgewerkt tot een grotendeels met luxe Mosa tegelwerk betegelde ruimte en voorzien van een verlaagde douchebak met douchescherm, grote vaste wastafel en een tweede inbouwtoilet.

2e Verdieping

De zolder is middels een vaste trap bereikbaar. Op de zolder bevindt zich de HR combiketel en de wasmachine- droger aansluiting. Tevens beschikt de zolder over een riante Velux dakraam.

Bijzonderheden

Keukeninstallatie, inclusief gaskookplaat en schouwwasemkap, vaatwasmachine, conventionele heten luchtoven;Rijk uitgerust sanitair inclusief verlaagde douchebak met hardglazendeur en 2e toilet;Oppervlakte 100m';Gelegen nabij winkels, scholen en recreatie;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend

Energielabel

Er is een energielabel aanwezig.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro3.340,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2011
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
103 m²
Perceeloppervlakte
120 m²
Inhoud
340 m³
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Leemkuilen Haelen

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 835 p/m
Beschikbaar per
Direct