Advertentie verwijderd

Appartement Industrieweg in Hasselt

8061 RB Hasselt (Overijssel)

€1.300 Huurprijs p.m.
200 m²

Over deze woning

Als u ondernemer bent en op zoek naar een locatie om te wonen én uw kantoor te vestigen, dan heeft u hier een unieke mogelijkheid. Op de tweede verdieping van Bedrijvencentrum 038 is een gigantisch appartement voor verhuur beschikbaar, waar u tevens kantoor kunt houden. De functies wonen en werken kunnen uitstekend gescheiden blijven, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling van uw bedrijf. De totale oppervlakte, exclusief dakterras en gezamenlijke ruimten, bedraagt ca. 230m2.

Bedrijvencentrum 038 is in 2011 gebouwd en voorzien van alle wenselijke comfort. De architectuur is opvallend: de kleurencombinatie is onderscheidend en zal u zeker aanspreken. Het gebouw heeft parkeerplaatsen op eigen terrein, twee trappenhuizen, een lift en meerdere toiletgroepen. Het appartement is op de tweede verdieping gelegen en heeft een privé dakterras. De afwerking is van een hoog niveau: complete keukens, toiletruimten en badkamers: plafonds inclusief verlichting en zelfs de wanden zijn ’woonklaar’. Een kwestie van verhuizen!

Het appartement staat op een bedrijventerrein aan de zuidwestkant van Hasselt, ten noorden van Zwolle. De nabij gelegen N331 en N377 zorgen voor aansluiting op de snelweg A28 (Amersfoort-Zwolle-Hoogeveen). Hasselt, aan de zuidgrens van de kop van Overijssel, heeft een gezellige dorpskern met winkel- en horecafaciliteiten. Rustig en ruim wonen op gepaste afstand van de hectiek van de grote steden.

Indeling: Begane grond: Gezamenlijke entree/hal met trappenhuis en vide. Aan de achterzijde van het gebouw is een tweede entree met trappenhuis en vide.

Tweede verdieping: Via één van de trappenhuizen of de lift is de tweede verdieping te bereiken. Het appartement bestaat uit twee woonkamer (waarvan één met openslaande deuren naar het dakterras), twee compleet ingerichte keukens, meerdere toiletruimtes, diverse bergkamers, zeven (slaap)kamers, een wasruimte en twee geheel betegelde badkamers met wastafel, toilet, douchecabine en een handdoekenradiator. Het aantal kamers is dermate groot, dat alternatieve gebruiksmogelijkheden naar uw wensen goed mogelijk zijn. Heeft u nog meer kantoorruimte nodig? Op de eerste verdieping zijn nog enkele kantoorruimtes voor verhuur beschikbaar, allemaal gunstig gelegen ten opzichte van het trappenhuis en de toiletgroepen.

Exterieur: Op de begane grond zijn parkeerplaatsen aan de voorzijde van het gebouw, waar u in overleg met de verhuurder gebruik van kunt maken. Huurprijs: € 1.900,= exclusief btw gas, water en elektriciteit Huurtermijn en –voorwaarden in overleg met verhuurder

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Woonoppervlakte
200 m²
Adres
Industrieweg Hasselt

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.300 p/m
Beschikbaar per
Direct