Advertentie verwijderd

Appartement Kerkhofstraat in Hattem

8051 GG Hattem (Gelderland)

€2.500 Huurprijs p.m.
216 m²
8 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Met trots mag makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. aanbieden: monumentaal woonhuis in Hattems historische binnenstad, aan het plein, naast het makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in., achter de Grote Kerk. Hartje stad en toch heel rustig. Het sfeervolle huis werd in het derde kwart van de 15e eeuw gebouwd. Het rijksmonument werd in 1983 door de Stichting Stadskern Hattem gerestaureerd. Dit prachtige pand in het centrum van Hattem wordt deels gemeubileerd opgeleverd en is eventueel voor kortere periode te huur.

Indeling. Begane grond: entree/hal met marmeren vloer, garderobehoek, wc, bijkeuken, woonkeuken met AGA-fornuis en openslaande deuren naar de tuin, stijlkamer met prachtig stucplafond en klassieke parketvloer aan de voorzijde. In de onderverdieping twee kelders: een wijnkelder met tongewelf en een kantoorkamer. Eerste verdieping: woonkamer op het zuiden met pantry in de overkluizing, bibliotheek, wc en balkon. Tweede verdieping: drie slaapkamers en badkamer; veel kastruimte. Hierboven een forse bergzolder (vaste trap en kamer mogelijk).

Kenmerken:

  • Beschikbaar per direct!
  • Deels gemeubileerd
  • Woning beschikbaar voor korte / langere periode
  • Zeer geschikt ter overbrugging
  • Nutsvoorzieningen op eigen naam
  • Unieke woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. werkt volledig in opdracht van de verhuurder. GEEN bemiddelingskosten voor huurder. Meer informatie of een bezichtiging aanvragen? Stuur een e-mail naar: emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of bel: telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
216 m²
Perceeloppervlakte
215 m²
Inhoud
538 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
8 kamers
Adres
Kerkhofstraat Hattem

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 2.500 p/m
Beschikbaar per
Direct