Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Peperstraat in Hedel

5321 TE Hedel (Gelderland)

Huurprijs op aanvraag
Kaal
Bestaande bouw
1928

Over deze woning

Nabij het centrum van Hedel is dit winkelpand te huur, onderverdeeld in een winkelruimte van ca. 115 m² en bijbehorende magazijnruimte van ca. 45 m². De winkelruimte grenst aan de voorzijde en derhalve is er ruimte voor een vitrine waar spullen gepromoot kunnen worden.

Faciliteiten: parkeerplaatsen, keukenblok, plavuizen vloer, glasvezel, toilet, etc.

Mogelijkheid tot het bij-huren van aangrenzende woonruimte( woonopp. ca. 100 m²).

Op dit moment is de bestemming bedrijfsmatig

Warm-/verwarmwatervoorziening: HR cv-ketel.

Huurprijs: op aanvraag. Aanvaarding medio voorjaar 2019.

Het dorp Hedel is een van de oudste kernen van Maasdriel. Maasdriels grootste evenement op de eerste maandag in november, de Hedelse paardenmarkt, staat overigens garant voor een bezoekersaantal van vele tienduizenden Nederlanders en Belgen. Bijzonderheden Nationale en internationale bekendheid heeft Hedel door de paardenmarkt, die elk jaar op de eerste maandag na Allerzielen wordt gehouden.

Al in 815 wordt het dorp genoteerd in de vaderlandse geschiedenisboeken. De strategische ligging bezorgt Hedel een onafhankelijke positie. Jammer genoeg wordt vrijwel het gehele dorp aan flarden geschoten in de Tweede Wereldoorlog. Veel nieuwbouw dus in de voormalige Hoge Heerlijkheid.

De ‘zeer speciale en unieke’ brug is niet alleen de voornaamste verkeersader van het dorp. Daarnaast is de karakteristieke stijl van dit oude stalen monster zo uniek, dat het gebouw genomineerd werd als cultuurhistorisch erfgoed dat beschermd moet worden als Nederlands Werelderfgoed.

De brug is namelijk ooit ontworpen als onderdeel van het Rijkswegenplan 1927. De bevolking van Hedel is in de loop der eeuwen samengesteld uit protestanten, hervormden en katholieken. Deze boeiende mix van inwoners geeft het dorp een unieke smaak.

Ook het kleindier-wandelpark is een bezoek meer dan waard. Deze groene oase is een lustoord voor jong en oud. De tijd vliegt hier voorbij zonder je een moment te vervelen. Vele exotische diersoorten bewonen de fraaie hokken. Allerlei vogelsoorten en pluimvee fladderen luid kwekkend rond in de ruime kooien. Ook emoes en een lama zijn hiervan dichtbij te bewonderen. Luie uilen gapen nog maar eens opzichtig, terwijl de vele hazen en konijnen lekker ongedwongen aan het spelen zijn. De schone bankjes nodigen uit om het moment van rust te verlengen tot nader order.

Voorzieningen hervormde kerk (PKN), r.k. kerk, gereformeerde gemeente in Nederland; drie basisscholen: openbare jenaplanschool, school met de bijbel, r.k. school. postagentschap; dorpshuis; historisch museum; twee huisartsen, twee praktijken voor fysiotherapie, praktijk voor speltherapie; winkels: supermarkt, groenten en fruit, vlees- en vleeswaren, brood en banket, drank, drogisterij- artikelen, woningtextiel, bouwmaterialen, doe- het-zelf artikelen, huishoudelijke artikelen, boeken en tijdschriften, optische artikelen, fietsen, sportartikelen, sportprijzen, bloemen en planten, oosterse tapijten, antiek, luxe cadeauartikelen, diervoeding e.d.

Openbaar vervoer Arriva: Well- Ammerzoden-Hedel-Den Bosch v.v. buurtbus, regiotaxi en taxibedrijf Rink.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1928
Interieur
Kaal
Adres
Peperstraat Hedel

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
**€ ** p/m
Beschikbaar per
Direct