Advertentie verwijderd

Kamer Kerklaan in Heemskerk

1961 GB Heemskerk (Noord-Holland)

€456 Huurprijs p.m.
19 m²
18 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Uniek! Leuke, ruime kamer 19m2 centrum Heemskerk

Heemskerk - postcode 1961 is niet (not) Amsterdam maar nabij (but near) Amsterdam ! Onze doelgroep ligt een beetje vanaf ca. 25/30 jaar.. Op dit moment gaat, gezien het huidige huurdersbestand, de voorkeur uit naar een dame met de leeftijd vanaf 25 a 30 jaar.

Dus heren, op dit moment heeft reageren helaas dus geen zin !

PER 01 juni a.s. te huur een leuke ruime en lichte kamer van 19m2 met ramen over de hele breedte van de kamer, midden in het hartje Centrum van HEEMSKERK - postcode 1961GB - tussen de vele winkels en gezellige horecagelegenheden met terrasjes.., dit in een volledig vernieuwd pand op een A1 locatie. Zéér centraal gelegen tussen Amsterdam, Haarlem en Alkmaar in (ca. 10/15km) ca. 20 min. met de auto tot Schiphol. Luxe algemene voorzieningen (w.o. aparte luxe vrijhangende dames en heren toiletten) die ook nog eens 2x in de week schoongehouden worden. Een eigen keukenblokje op kamer, waar het meeste w.o. koffiezetten e.d. al op de kamer kan gebeuren Het echte koken dient in de ruime luxe keukens te gebeuren. Met Kabel TV, tel. aansluiting, wasserette, afgesloten fietsenberging en Gratis parkeren. Dichtbij duinen en strand. Wij voldoen aan alle wettelijke normen m.b.t. gecontroleerde prijzen, gecontroleerde brandveiligheid en een goed beheer. Zéér Centraal, Rust en toch uw Privacy! Nette en rustige bewonersgroep van diverse leeftijden. Vandaar dat we wel selectief moeten zijn en de tijd nemen om de juiste keuze te maken, voor het huurdersprofiel wat op dat moment gewenst wordt. LET OP ! Bijzonderheden;

Een scherpe huurprijs van € 456,00, waarin reeds inbegrepen;

  • gestoffeerd (zijl en koelkast)
  • gas/water/electra
  • kabel TV
  • internet - WIFI
  • glasverzekering
  • belastingen

Maar let op.... wel exclusief de belangrijke beheer en schoonmaakkosten van € 41,75 welke een belangrijke bijdrage leveren aan het met plezier, netjes, schoon en veilig kunnen wonen !

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Kamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
19 m²
Aantal kamers
18 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Kerklaan Heemskerk

Extra informatie

Terras
Douche
Kabel TV
Alarminstallatie
Dakkapel
Drainage
Rookkanaal
Intercom
Internetverbinding
Rioolaansluiting
Parkeerplaats
Washok
Dakterras
In het centrum
In woonwijk
Aan rustige weg
Open ligging
Vrij uitzicht
Beschutte ligging
Bij winkelcentrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 456 p/m
Beschikbaar per
Direct