Advertentie verwijderd

Appartement Schoolsteeg in Heerenveen

8441 GK Heerenveen (Friesland)

€975 Huurprijs p.m.
92 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Een zeer fraai afgewerkt appartement op de tweede verdieping, gelegen in het centrum van Heerenveen. Het appartement is prachtig gelegen aan de 'Lindegracht' en ligt op loopafstand van het station.

Indeling: Via de entree aan de zijkant van het pand, komt u in het trappenhuis. Op de tweede verdieping komt u via de hal in de gang, vanuit deze ruimte is er toegang tot de slaapkamer met balkon, badkamer, toilet en de woonkamer. De woonkamer heeft prachtig uitzicht over de Lindegracht en de Gemeenteplein. Tot slot kunt via een wenteltrap naar een open vide.

Extra:

  • Fietsenberging op de begane grond.
  • Kale huurprijs € 975,- exl g/w/e
  • Borg: € 975,-

De genoemde afmetingen zijn een inschatting waar geen rechten aan ontleend kunnen worden. Bent u geïnteresseerd in deze woning of wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in..

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1964
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
92 m²
Inhoud
270 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Schoolsteeg Heerenveen

Extra informatie

Balkon
Toilet in badkamer
Douche

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar
Deze woning is op eigen initiatief of met expliciete toestemming door de verhuurder of makelaar van de verhuurder geplaatst op Huurwoningen.nl. Wij zetten ons dagelijks in voor betrouwbaar en actueel woningaanbod.