Advertentie verwijderd

Appartement Stationsweg in Heerhugowaard

1702 AA Heerhugowaard (Noord-Holland)

€550 Huurprijs p.m.
27 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

WEGENS DE GROTE BELANGSTELLING IS DE INSCHRIJVING GESLOTEN!

Binnenkort nieuw in de verhuur; 32 WOONSTUDIO'S in Heerhugowaard! Tot ruim twee jaar geleden was er in dit bekende pand, op de hoek van de Stationsweg en de Middenweg in Heerhugowaard, woninginrichting Glas gevestigd. Stichting Edwin Groen Vastgoed heeft dit pand aangekocht, om te transformeren naar 32 woonstudio’s voor alleenstaande jongeren van 20 tot 35 jaar. Inmiddels is de verbouwing in de afrondende fase en naar verwachting zullen de studio’s in de maand september opgeleverd worden, een exacte datum is helaas nog niet bekend. De locatie is prima: op loopafstand van het winkelcentrum Middenwaard en op 1 kilometer van het NS Station Heerhugowaard.

De studio’s zijn volledig zelfstandig en hebben allemaal een eigen (open) keuken en badkamer. De oppervlaktes variëren van 27 tot 36 m2, de (kale) huurprijzen variëren van € 550 tot € 668. Alle studio’s zijn voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur: keramische kookplaat met afzuiger, combi-magnetron, koelkast en vaatwasser. De volledig betegelde badkamer is voorzien van wastafel, douche en wc. Iedere studio heeft een eigen aansluiting voor de nutsvoorzieningen en kabel-tv/ internet en er is een eigen combiketel voor warmwater en verwarming. Een aantal studio's hebben de beschikking over een tuin.

De studio’s zijn goed geïsoleerd (energielabel A of A+). Ook worden de studio’s voorzien van een luxe pvc-vloer en jaloezieën voor de ramen. De vergoeding voor deze stoffering en voor de servicekosten bedraagt in totaal € 50,- per maand. In de servicekosten zitten o.a. de kosten voor schoonmaak algemene ruimtes en de vergoeding voor het gebruik van de wasmachines en drogers.

Alle studio’s hebben de beschikking over een aparte berging en er is een gezamenlijke ruimte met wasmachines en drogers. Tevens wordt er een gezamenlijk woon-werkruimte gerealiseerd, waarvan het gebruik is inbegrepen in de huurprijs.

Bewoners kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van een (elektrische) fiets via Edwin Groen Tweewielers. Zie hiervoor het Fietsenplan, welke je kunt vinden bij 'brochures".

Bijzonderheden:

  • De studio’s zijn linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. de grootte geschikt voor één persoon, dus niet voor stelletjes;
  • Huisdieren zijn niet toegestaan en niet roken binnenshuis;
  • Minimale huurperiode is een jaar en de borg is gelijk aan een maandhuur.

Procedure: Bezichtigingen zijn op dit moment nog niet mogelijk, je kunt je wel inschrijven via ons aanvraagformulier, wat je vindt onder 'brochures' op deze pagina. Het ingevulde aanvraagformulier kun je mailen naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of langsbrengen op ons kantoor aan de Kanaalkade 16 in Alkmaar. Wij beoordelen dan of je in aanmerking komt voor een van de studio's. Daarna volgt een uitnodiging voor een bezichtiging of een afwijzing. Het is NIET toegestaan de bouwplaats zelfstandig te bezoeken. Helaas is de inschrijving gesloten vanwege de grote belangstelling!

Zoek je een leuke studio, centraal gelegen in Heerhugowaard? Dan is dit je kans!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2019
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
27 m²
Perceeloppervlakte
1294 m²
Inhoud
68 m³
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Stationsweg Heerhugowaard

Extra informatie

Opslagkamer
In het centrum
Bij station

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 550 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je minimale bruto jaarinkomen inclusief 60% van het bruto jaarinkomen van je partner moet boven € 26.400 per jaar liggen.