Advertentie verwijderd

Appartement Hortensialaan in Heerhugowaard

1702 KC Heerhugowaard (Noord-Holland)

€1.125 Huurprijs p.m.
123 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Introductie

Op het 'Eiland', in de geliefde bomenwijk van Heerhugowaard, staat het moderne appartementencomplex De Waardse Burcht met inbegrip van de nodige woongemakken.

Het appartement ligt op de 2e etage en herbergt een woonkamer met aansluitend een open keuken, 2 slaapkamers, een badkamer met ligbad en een aparte toiletruimte. Tevens beschikt het appartement over een berging die idealiter te gebruiken is als waskamer. Tot slot geniet u van een ruim balkon ter breedte van de gehele woonkamer.

Dit centraal gelegen appartementencomplex stelt u in staat om uzelf snel van uw primaire levensbehoeftes te voorzien. De supermarkt ligt om de hoek en shoppen kunt u in het nabij gelegen winkelcentrum Middenwaard met een daarin een diversiteit aan winkels, horeca en entertainment (zoals een bioscoop). Nabij het winkelcentrum ligt het ziekenhuis en een apotheker, (basis)scholen en sportcentra. Lekker fietsen of wandelen? In het Waarderhout, een door Staatsbosbeheer onderhouden natuurgebied, kunt u heerlijk tot rust komen.

Busverbindingen, treinverbindingen als autowegen zijn goed bereikbaar. U bent binnen enkele minuten op het station van Heerhugowaard en de N242 richting Alkmaar.

Kortom heerlijk en comfortabel wonen!

Parterre

Afgesloten centrale entree met bellenbord en brievenbussen aan de buitenzijde,

Er zijn 2 liften en een ruim trappenhuis welk ook toegang verschaft naar de bergingen en de parkeergarage.

2e Verdieping

Via de galerij aan de binnenzijde van het complex betreedt u de woning middels de entree, met de meterkast, wasruimte, toiletruimte en de 1e slaapkamer. In de hal bevindt zich tevens de toegang tot de badkamer en de achterin gelegen grote 2e slaapkamer. De ruime woonkamer met open keuken, welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur, geeft toegang tot het half rondom gelegen balkon d. m. v.2 schuifpuien. Tevens is in de woonkamer een 3e slaapkamer gerealiseerd.

Bijzonderheden

Royaal appartement met ruim balkon en 3 slaapkamers;Eigen parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder;Moderne keuken en badkamer;Volledig ge'soleerd;Nabij winkels, voorzieningen en diverse scholen;Ruim balkon half rondom;Bouwjaar 2009;Het complex is voorzien van 2 liften;Alle genoemde maten zijn circa maten;Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Voorbehoud

Gunning door verhuurder.

Servicekosten

De huurprijs is exclusief servicekosten, deze bedragen euro115,00 per maand.

Inkomensnorm

Om voor deze woning in aanmerking te komen, dient u over een bruto (gezamenlijk) maandinkomen te beschikken van euro4.500,00 waarbij een eventueel 2e inkomen voor de helft wordt meegerekend.

Langdurige verhuur

Deze woning is bestemd voor de langdurige verhuur (3 jaar).

Waarborgsom

Bij aanvang van de huurovereenkomst dient u een waarborgsom te betalen. De waarborgsom bedraagt minimaal 'n keer de maandhuur. In bijzondere gevallen kan een hogere waarborgsom gevraagd worden.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2007
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
123 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Hortensialaan Heerhugowaard

Extra informatie

Garage
Bad
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 1.125 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar