Advertentie verwijderd

Appartement Heesbergstraat in Heerlen

6417 AD Heerlen (Limburg)

€716 Huurprijs p.m.
82 m²
5 kamers
Kaal

Over deze woning

Heesberg Heerlen

Heerlen is een moderne, perfect bereikbare stad, omgeven door een afwisselend Zuid-Limburgs landschap. De uitstekende voorzieningen en het gevarieerde woningaanbod vormen een harmonieuze en sfeervolle combinatie. Dat alles maakt Heerlen tot een zeer aantrekkelijke woonplaats. Heerlen heeft een modern centrum met een scala aan winkels en gezellige pleinen. Bovendien heeft de stad een groot aantal faciliteiten op sociaal, maatschappelijk, cultureel en educatief gebied, zoals diverse scholen voor lager, voorgezet en hoger onderwijs en een eigen ziekenhuis.

De karakteristieke appartementen zijn gelegen aan de rand van Heerlerbaan in een groene en rustige omgeving. Toch liggen deze appartementen op korte afstand van het centrum van Heerlen en is de busverbinding van en naar Heerlen/Kerkrade zeer goed. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Heerlerbaan heeft ook een grote diversiteit aan winkels, vele speciaalzaken en gratis parkeergelegenheid. Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u hier prima terecht.

Het complex bestaat uit 66 appartementen, variërend in 12 woningtypes, verdeeld over 7 gebouwen gelegen aan de Esdoornstraat, Meidoornstraat en Hagedoornstraat. De twee/drie/vier-kamer appartementen zijn allemaal voorzien van een nette keuken, badkamer, separaat toilet, balkon en een berging in het souterrain. In de nabije omgeving kunt u gratis parkeren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een garagebox te huren. Deze garageboxen zijn gelegen aan de Nieuwhuisstraat.

Heesbergstraat 50

Begane grond Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Entree Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, keuken, toilet en 3 slaapkamers.

Woonkamer Woonkamer 5.26 x 3.75 met veel lichtinval.

Keuken De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van een afzuigkap.

Slaapkamer 1 De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en kan indien gewenst bij de woonkamer betrokken worden.

Slaapkamer 2 Slaapkamer gelegen aan de voorzijde.

Slaapkamer 3 De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde.

Badkamer Badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Toiletruimte Toiletruimte voorzien van toilet en een fonteintje.

Parkeren/Berging In het souterrain is er een eigen berging. In de nabije omgeving kunt u vrij parkeren. In de Nieuwhuisstraat zijn garageboxen te huur (afhankelijk van beschikbaarheid). Indien je niet woonachtig bent in het appartementencomplex, dan dient bij het huren van een parkeerplaats/garagebox/berging over de huurprijs BTW geheven te worden. Dit betekent dat de huurprijs met 21% BTW wordt verhoogd.

Let op: in de woning is geen centrale verwarming aanwezig, verwarming dient te geschieden middels een gashaard.

Door de verhuurder wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Het is mogelijk dat na controle van uw documenten blijkt dat er een hogere waarborgsom gevraagd wordt.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
82 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Heesbergstraat Heerlen

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 716 p/m
Beschikbaar per
Direct