Advertentie verwijderd

Appartement Gasthuisstraat in Heerlen

6411 KE Heerlen (Limburg)

€736 Huurprijs p.m.
60 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Appartement met authentieke kloostersfeer, grenzend aan het bruisende hart van Heerlen centrum, nabij Aambos.

Gasthuisstraat 6E

Entree Via bordestrap en authentieke toegangsdeur te bereiken gemeenschappelijke entree voorzien van video-intercom, bellentableau, liftinstallatie en toegang tot stijlvol trappenhuis met diverse karakteristieke stijlelementen waaronder originele glas-in-lood-ramen.

Woonkamer De woonkamer staat in directe verbinding met de keuken, waardoor een mooie, grote leefruimte ontstaat.

Balkon Het balkon is vanuit de woonkamer beschikbaar. .

Keuken De keuken is voorzien van een standaard keukenblok.

Slaapkamer 1 De grote slaapkamer is gelegen aan het balkon en is daarnaast voorzien van een televisie-aansluiting.

Badkamer De comfortabele badkamer is geheel betegeld en uitgerust met een douche, toilet als ook een wastafel. Tevens bevindt zich hier ook het aansluitpunt voor de wasmachine.

Berging en parkeerplaats Separate berging en parkeerplaats bevinden zich in de afgesloten parkeerkelder.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
60 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Gasthuisstraat Heerlen

Extra informatie

Balkon
Garage
Lift
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 736 p/m
Beschikbaar per
Direct