Advertentie verwijderd

Appartement Esdoornstraat in Heerlen

6417 AJ Heerlen (Limburg)

€641 Huurprijs p.m.
70 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Heesberg Heerlen

Heerlen is een moderne, perfect bereikbare stad, omgeven door een afwisselend Zuid-Limburgs landschap. De uitstekende voorzieningen en het gevarieerde woningaanbod vormen een harmonieuze en sfeervolle combinatie. Dat alles maakt Heerlen tot een zeer aantrekkelijke woonplaats. Heerlen heeft een modern centrum met een scala aan winkels en gezellige pleinen. Bovendien heeft de stad een groot aantal faciliteiten op sociaal, maatschappelijk, cultureel en educatief gebied, zoals diverse scholen voor lager, voorgezet en hoger onderwijs en een eigen ziekenhuis.

De karakteristieke appartementen zijn gelegen aan de rand van Heerlerbaan in een groene en rustige omgeving. Toch liggen deze appartementen op korte afstand van het centrum van Heerlen en is de busverbinding van en naar Heerlen/Kerkrade zeer goed. Daarnaast bevinden zich in de directe nabijheid verbindingswegen naar steden zoals Maastricht, Eindhoven en Aken.

Heerlerbaan heeft ook een grote diversiteit aan winkels, vele speciaalzaken en gratis parkeergelegenheid. Voor uw dagelijkse voorzieningen kunt u hier prima terecht.

Het complex bestaat uit 66 appartementen, varie ¨rend in 12 woningtypes, verdeeld over 7 gebouwen gelegen aan de Esdoornstraat, Meidoornstraat en Hagedoornstraat. De twee/drie/vier-kamer appartementen zijn allemaal voorzien van een nette keuken, badkamer, separaat toilet, balkon en een berging in het souterrain. In de nabije omgeving kunt u gratis parkeren. Tevens bestaat er de mogelijkheid om een garagebox te huren. Deze garageboxen zijn gelegen aan de Nieuwhuisstraat.

Esdoornstraat 51

Begane grond Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Entree Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woonkamer, keuken, toilet en 2 slaapkamers.

Woonkamer Woonkamer met veel lichtinval en toegang tot balkon.

Keuken De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van een afzuigkap.

Slaapkamer 1 De hoofdslaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Slaapkamer 2 De slaapkamer is gelegen aan de voorzijde van het appartement en momenteel betrokken bij de woonkamer. Indien wenselijk kan hier weer een derde slaapkamer gerealiseerd worden.

Slaapkamer 3 Deze slaapkamer is gelegen aan de achterzijde van het appartement.

Badkamer Verzorgde badkamer voorzien van een douche en wastafel.

Toiletruimte De verzorgde toiletruimte beschikt over een toilet en een fonteintje.

Berging Inpandige berging alwaar cv-ketel en aansluitpunt wasautomaat.

Parkeren/Berging In het souterrain is er een eigen berging. In de nabije omgeving kunt u vrij parkeren.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Esdoornstraat Heerlen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 641 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar