Advertentie verwijderd

Appartement Van der Maesenstraat in Heerlen

6411 LP Heerlen (Limburg)

€775 Huurprijs p.m.
85 m²
3 kamers
Kaal

Over deze woning

Corio Center - Heerlen

Het Corio Center is een modern winkelcentrum in het centrum van Heerlen. Het werd vernoemd naar de vroegere Romeinse nederzetting Coriovallum waar de plaats Heerlen tegenwoordig ligt.

Van der Maesenstraat 16

3-kamer appartement gelegen in het hartje centrum van Heerlen, boven het Coriocenter, met alle voorzieningen binnen handbereik. Het appartement is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar middels lift of trap.

Begane grond Hoofdentree met natuurstenen vloer, bellentableau, brievenbussen, lift en trappenhuis.

Entree De royale hal zorgt voor toegang naar de twee slaapkamers, badkamer, toiletruimte en woonkamer.

Woonkamer De ruime woonkamer staat in directe verbinding met de keuken, waardoor een mooie, grote leefruimte ontstaat. De woonkamer biedt daarbij ook toegang tot het balkon.

Balkon Inpandig balkon te bereiken vanuit de woonkamer.

Keuken De keuken is opgesteld in een hoekopstelling en voorzien van de volgende apparatuur: keramische kookplaat, afzuigkap, koelkast en oven.

Slaapkamer 1 Grote slaapkamer 15m2.

Slaapkamer 2 Tweede slaapkamer 7m2, die eventueel ook gebruikt kan worden als hobbykamer of kantoor.

Badkamer De comfortabele badkamer is geheel betegeld en uitgerust met zowel een ligbad als douche, als ook een wastafel.

Toiletruimte Netjes betegelde toiletruimte, uitgerust met een wandcloset en fonteintje.

Bergruimte Ook in het appartement zelf bevindt zich een bergruimte. Hier is ook de aansluiting voor de wasmachine bevestigd, evenals de mechanische ventilatie.

Berging Naast de berging in het appartement zelf beschikt het gebouw ook over bergingen in de parkeergarage.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1997
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
85 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Van der Maesenstraat Heerlen

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 775 p/m
Beschikbaar per
Direct