Advertentie verwijderd

Appartement Prinses Beatrixstraat in Heerlen

6412 AH Heerlen (Limburg)

€700 Huurprijs p.m.
76 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

Prinses Beatrixstraat 12 te Heerlen

In het centrum van Heerlen ligt het appartementencomplex "Gringelflats". Het complex bestaande uit 96 appartementen en verdeeld in een 4- tal complexen, ligt centraal ten opzichte van het centrum van Heerlen. Alle voorzieningen, zoals het vernieuwde station zijn op loopafstand te bereiken. Het appartement is gesitueerd op de 4e verdieping en beschikt over een balkon en berging.

INDELING

Begane grond: Centrale hal met toegang tot de bergingen.

Vierde verdieping: Hal, badkamer circa 3.00m x 1.55m voorzien van bad, wastafel en toilet. Keukenruimte 3.50m x 1.90m voorzien van een keukeninstallatie met de navolgende apparatuur: inductiekookplaat, afzuigkap en koel/vriescombinatie. Vanuit keuken toegang naar balkon 6.00m x 1.00m aan achterzijde gelegen. Twee slaapkamers 4.00m x 3.70m en 3.00m x 3.00m. Tevens vanuit de slaapkamers toegang naar balkon. Aan de voorzijde gelegen woonkamer 6.00m x 5.15m/ 3.95m en openslaande deuren naar het balkon aan de voorzijde gelegen. Gehele woning is voorzien van laminaat.

Kelder: Berging

Huurprijs € 700,00 per maand

Servicekosten (incl. stookkosten) € 100,00 per maand

Waarborgsom € 1.600,00 (eenmalig)

Bijzonderheden Geen huisdieren toegestaan

Interesse in deze woning? Ga naar linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. en klik op het kopje "ik wil huren" voor ons inschrijfformulier.

Voorwaarden

  • Uw inkomen dient 3 keer de maandhuur netto te bedragen.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1949
Woonoppervlakte
76 m²
Inhoud
210 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Prinses Beatrixstraat Heerlen

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verhuurd onder voorbehoud
Laatste huurprijs
€ 700 p/m
Beschikbaar per
Direct