Advertentie verwijderd

Appartement Burg. van Grunsvenplein in Heerlen

6411 AP Heerlen (Limburg)

€492 Huurprijs p.m.
44 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Muzenlaan - Burg. van Grunsvenplein Heerlen

Grenzend aan het bruisende hart van Heerlen, rondom het Schouwburgplein, liggen de appartementencomplexen Muzenlaan en Burg. van Grunsvenplein. In deze complexen zijn appartementen beschikbaar voor de verhuur. Op loopafstand bevindt zich het centrumdeel van Heerlen dat alles biedt qua voorzieningen. Nabijgelegen winkelcentrum 't Loon leent zich uitstekende voor de alledaagse boodschappen.

Heerlen is een veelzijdige stad, het is dé centrumstad van de regio. Je kunt er gezellig winkelen en slenteren langs de vele etalages van bekende warenhuizen en winkelketens, maar ook van exclusieve modezaken en sfeervolle speciaalzaken. Heerlen is tevens een bruisende uitgaansstad, waar je het hele jaar door gezellig op stap gaat. Liefhebbers van kunst en cultuur kunnen terecht in het Parkstad Limburg Theater, SCHUNCK* met zijn multidisciplinaire aanbod, ‘t Patronaat, in het historische Kasteel Hoensbroek , het Thermenmuseum of het Nederlands Mijnmuseum. En wie rust of stilte zoekt kan een bezoekje brengen aan de oude St. Pancratiuskerk of het Schelmenhofje. In Heerlen staat de zomer elk jaar bol van de evenementen. Voorbeelden daarvan zijn d’r Heëlesje Joarmaat, stadsbraderie Corio Tropical, de Raboronde, Telefleur of het zomerfestival Cultura Nova. Heerlijk tafelen of stappen kun je prima in één van de vele cafeetjes, bistro’s of restaurants op de nieuwe, bruisende pleinen in het centrum.

Burgemeester van Grunsvenplein 73 - Type C - verdieping 4

Entree Bij binnenkomst van de woning kom je in de hal die uiteindelijk naar de woonkamer leidt. Aan de hal zijn de badkamer en inpandige berging gelegen.

Woonkamer Aan het einde van de hal is de woonkamer gelegen voorzien van een halfopen keuken. De woonkamer biedt ook toegang tot de slaapkamer en het balkon.

Keuken De keuken betreft een halfopen keuken welke in verbinding staat met de woonkamer. De keuken bestaat uit diverse boven- en onderkastjes en een spoelbak.

Badkamer De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Slaapkamer De slaapkamer is gelegen naast de woonkamer en voorzien van veel lichtinval. De slaapkamer grenst aan het balkon.

Berging De woning beschikt over een inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine.

Berging/parkeren Het appartement beschikt over een inpandige berging met de aansluiting voor de wasmachine. Het is mogelijk om, bij voldoende beschikbaarheid, een parkeerplaats te huren op het achterterrein.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

**Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website. **

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1960
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
44 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Burg. van Grunsvenplein Heerlen

Extra informatie

Balkon

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 492 p/m
Beschikbaar per
Direct