Advertentie verwijderd

Appartement Van der Maesenstraat in Heerlen

6411 LP Heerlen (Limburg)

€700 Huurprijs p.m.
88 m²
3 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. biedt aan: Ruim 2 slaapkamer hoek-appartement op een top locatie in het centrum van Heerlen op de tweede verdieping, gelegen boven de Hema. De woonkamer is ruim van opzet en geniet veel lichtinval en heeft een half open keuken voorzien van keukenblok met afzuigkap, kookplaat en koelkast. Vanuit de keuken is de was ruimte beschikbaar. De woonkamer geeft toegang tot de loggia uitkijken op de winkelstraat. Middels de entree heeft u toegang tot twee ruime slaapkamers, separaat toilet en de net betegelde badkamer met wastafel, inloopdouche en ligbad. Op de tweede verdieping bevind zich een externe bergruimte.

INDELING

Begane grond Entree met brievenbussen en bellentableau. Lift Fietsenberging

2e verdieping: Entree/gang met gardarobe.

Woonkamer (ca.42m2) met half open keuken met veel bergruimte.

1e Slaapkamer (5.43 x 2.77m = 15,07m2)

2e Slaapkamer (3.69x2.63=9.73m2).

Wasruimte (1.88x2.17m)

Badkamer ( 2.30x2.14,00m= 5.92m2)

Toilet, separaat middels gang bereikbaar (1.35m2) Externe berging op de tweede verdieping

De huurprijs is excl. €55,00 service kosten per maand en excl. gas en elektra.

HEERLEN Heerlen (Limburgs: plaatselijk Heële) is een stad en gemeente in het zuidoosten van de Nederlandse provincie Limburg. Op 1 januari 2019 had Heerlen 86.832 inwoners (CBS). Heerlen is daarmee de grootste gemeente in de Oostelijke Mijnstreek, en de vierde van Limburg, na Maastricht, Venlo en Sittard-Geleen. De geschiedenis van Heerlen gaat ver terug. De Romeinen stichtten er een nederzetting met de naam Coriovallum en bouwden er een thermencomplex dat nu geldt als het best bewaarde antieke gebouw in Nederland. Als 'Herle' bleef de plaats bewoond in de middeleeuwen. Indrukwekkende groei volgde pas weer aan het begin van de twintigste eeuw, door de winning van steenkool. De mijnbouw zorgde voor welvaart en bevolkingsgroei. Na het verdwijnen van de mijnen kampte Heerlen lange tijd met werkloosheid en economische tegenspoed. Deze werd deels opgevangen door de vestiging van een aantal grote bedrijven en overheidsinstanties. Bestuurlijk wordt Heerlen vandaag gevormd door vier stadsdelen - Heerlen-Stad, Heerlerheide, Heerlerbaan en Hoensbroek - die weer in afzonderlijke wijken zijn verdeeld. Heerlen maakt deel uit van het bestuurlijke samenwerkingsverband Parkstad Limburg, waar in totaal rond de 240.000 mensen wonen. Sedert 2006 heeft deze in oppervlakte relatief kleine stadsregio de bijzondere status van plusregio. Deze status is in 2014 weer afgeschaft.

AANSPRAKELIJKHEID Het bovenstaande behelst slechts een globale omschrijving van een object. De informatie berust deels op door derden aan onze kantoren verstrekte gegevens. Met de meeste zorg hebben wij deze informatie verwerkt doch kunnen ten aanzien van de juistheid van deze gegevens geen aansprakelijkheid aanvaarden. Aan deze aanbiedingstekst kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
88 m²
Inhoud
240 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Van der Maesenstraat Heerlen

Extra informatie

Bad

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 700 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar