Advertentie verwijderd

Huis Landvoogdstraat in Heerlen

6411 XA Heerlen (Limburg)

€737 Huurprijs p.m.
80 m²
7 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per direct:

Goed onderhouden tussenwoning (Landvoogdstraat 22) aan de rand van de geliefde woonwijk Eikenderveld. De woning is zeer gunstig gelegen aan de achterzijde van de wijk aan de rand van een wandelgebied maar toch op loopafstand van het centrum van Heerlen, het treinstation en heeft een uitstekende verbinding naar de A79.

Begane grond Aan de voorzijde ligt de omsloten tuin. Entree/hal met meterkast. Woonkamer (6.00m x 3.50m) met open keuken. Via de hal is er toegang tot de naastgelegen berging welke ook van buitenaf te bereiken is en de trap naar de verdieping.

Eerste verdieping Overloop met toegang tot de master bedroom met ensuite badkamer en cv-ruimte/ berging. De oorspronkelijke slaapkamer I (4.00m x 1.80m), Slaapkamer II (4.80m x 2.70m) en badkamer (3.00m x 1.5m) zijn door de vorige bewoner bij renovatie opnieuw ingedeeld met als resultaat één hele grote slaapkamer en een grote ensuite badkamer.

Buitenruimte geheel omsloten op privacy gerichte voortuin.

Parkeervoorziening Voldoende openbare parkeerplaatsen aan straatzijde.

Bijzonderheden – De woning is voorzien van nieuw schilderwerk, (laminaat)vloer en badkamer. Nog niet te zien op de foto`s. – Energielabel C.

Financiële gegevens en voorwaarden Huurprijs: € 737 excl. G/W/L. Servicekosten: € 38 (contract CV). Waarborgsom: € 1500. Huurperiode: >1jaar. Huursubsidie is mogelijk. Huisdieren zijn in overleg toegestaan.

Interesse?

Ga naar de woningpresentatie pagina op onze website linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. naar de betreffende woning . Deze is te vinden via de menupagina "aanbod - te huur". Hier vind je naast meer foto`s en een uitgebreide omschrijving ook onze selectie eisen én procedure.

** Huurwoningen Parkstad streeft ernaar een zo goed mogelijke match te creëren tussen huurder, verhuurder en de woning. Wij adviseren dan ook om bij een reactie zo veel mogelijk informatie te geven samen met een uitgebreide toelichting.

*** Het is daarnaast mogelijk om je geheel vrijblijvend en kosteloos in te schrijven in onze woningzoekende database. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
80 m²
Inhoud
300 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
7 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Landvoogdstraat Heerlen

Extra informatie

In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 737 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar