Advertentie verwijderd

Appartement Matthijs Vermeulenstraat in Helmond

5701 TV Helmond (Noord-Brabant)

€255 Huurprijs p.m.
47 m²
1 kamer
1982

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Aan de rand van het centrum van Helmond hebben we verschillende appartementen beschikbaar. De appartementen verschillen van grootte. De appartementen hebben een oppervlakte van 47 m², oplopend tot en met 80 m². Alle appartementen zijn voorzien van een eigen voordeur, woonkamer, minimaal één slaapkamer en sanitaire voorzieningen. Parkeergelegenheid vind je in de straat.

Over de woonomgeving

De woonruimten liggen op zeer gunstige afstand van een supermarkt, je kunt er gemakkelijk te voet je boodschappen komen doen. Wanneer je gezellig wilt winkelen dan loop je binnen 5 minuten naar de Elzas Passage. Ook het centrum van Helmond vind je hier vlakbij. Wanneer je graag met het openbaar vervoer reist dan woon je hier prima. Bushaltes zijn namelijk op loopafstand en station Helmond bereik je binnen 10 minuten fietsen. Uitvalswegen zoals de N270 en N279 zijn snel en gemakkelijk bereikbaar.

Maandelijkse Kosten

De appartementen hebben verschillende oppervlaktes, maar ook verschillende prijzen. Onderstaand een goede indicatie:

Voor een appartement met een oppervlakte van 47m² betaal je maandelijks een huurbedrag van € 255,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast wordt maandelijks een vast bedrag van € 40,97 aan servicekosten in rekening gebracht. Hierbij kun je maximaal € 67,- aan huurtoeslag terug krijgen van de Belastingdienst. Voor een appartement met een oppervlakte van 80m² betaal je maandelijks € 413,- exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je maandelijks een vast bedrag van € 30,- aan servicekosten. Hierbij kun je maximaal € 208,- aan huurtoeslag terug linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. je berekenen op welk toeslagbedrag jij recht hebt? Ga dan voor een proefberekening toeslagen naar de website van de Belasingdienst: Proefberekening toeslagen linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1982
Woonoppervlakte
47 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Matthijs Vermeulenstraat Helmond

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 255 p/m
Beschikbaar per
Direct