Advertentie verwijderd

Appartement Peerke Klinkstraat in Helmond

5701 MB Helmond (Noord-Brabant)

€860 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Te huur: gestoffeerd appartement Helmond Centrum Beschikbaar per: 1 Juli 2020 , uiterlijke ingangsdatum huurovereenkomst 1 Augustus 2020 . Locatie: Helmond centrum

Gestoffeerd appartement gelegen in Helmond centrum.

Het appartement heeft een woonoppervlakte van ongeveer 40m2 en bestaat uit een woonkamer met open keuken, slaapkamer en badkamer Het appartement is gesitueerd op de 1e verdieping.

De keuken is voorzien van inductiekookplaat 4-pits, afzuigkap en spoelbak. De woonkamer heeft een totale oppervlakte van ongeveer 20m2. de badkamer bestaat uit een toilet, douche en spoelbak. oppervlakte ruimte ongeveer 6m2. de slaapkamer heeft een oppervlakte van ongeveer 8m2.

Het appartement beschikt over een buitenplaatsje aan de achterzijde van het complex en een berging.

voor dit appartement zijn wij op zoek naar een werkend of studerend alleenstaand persoon/stel. Het is niet mogelijk voor vrienden/bevriende collega's om deze studio te huren.

De huurprijs bedraagt €860,- per maand inclusief GWE, internet/tv en servicekosten. excl. gemeentelijke belastingen De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden. De borg bedraagt 1 maand huur Beschikbaar per 1 Juli 2020 , uiterlijke ingangsdatum overeenkomst 15 Juli 2020 Administratiekosten bedragen €363,- incl.21% BTW (eenmalige betaling aan verhuurbedrijf)

Neem voor meer informatie, of voor aanvraag van een bezichtiging contact met ons op. Wij stellen het op prijs wanneer je bij de aanvraag direct wat meer over jezelf vertelt, denk aan; interesses/hobby’s, leeftijd, werk/studie etc. tevens zouden wij graag willen weten wat voor woning je zoekt, denk aan: locatie, grootte, prijsklasse etc. Op deze manier kunnen wij beoordelen of de aangeboden woning aan je wensen voldoet.

Wij zien uit naar je reactie!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2006
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
40 m²
Perceeloppervlakte
95 m²
Inhoud
300 m³
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Peerke Klinkstraat Helmond

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 860 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar