Advertentie verwijderd

Huis de Ruiterstraat in Helmond

5701 ZC Helmond (Noord-Brabant)

€400 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
1929

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen. Over deze woning

Deze leuke eengezinswoning komt beschikbaar met een woonoppervlakte van ongeveer 80m². Het is een fijne woning met meerdere slaapkamers en een nette keuken. Via de hal kom je bij de ruime woonkamer uit die doorloopt naar de eetkamer en open keuken. Door de grote ramen in de woonkamer en keuken komt er veel natuurlijk licht de woning in. Achter in de woning bevinden zich de badkamer en een apart toilet. Boven heb je de beschikking over maar liefst 3 slaapkamers. In de mooie achtertuin kun je heerlijk genieten van de warme zomerdagen. Ideaal voor een BBQ of een drankje in de zon.

Over de locatie

De woning bevindt zich op korte afstand van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, een speeltuin en sportcomplex 'De Braak'. Op nog geen 15 minuten fietsen van de woning sta je midden in het centrum van Helmond. Daarnaast bereik je via verschillende uitvalswegen in korte tijd de snelweg. Wanneer je behoefte hebt aan wat rust, kun je heerlijk gaan wandelen in het Natuurgebied De Bundertjes wat zich op nog geen 10 minuten fietsen afstand bevindt van de woning.

Maandelijkse kosten

De kale huurprijs bedraagt € 400,- per maand exclusief gas, water en elektra. Tevens betaal je maandelijks een vast bedrag van € 4,- aan servicekosten.

Let op: de getoonde foto's zijn ter indicatie en kunnen afwijken van de daadwerkelijk beschikbare woonruimte.

Direct naar dit object

Let op: Dit betreft een tijdelijk huur- of antikraakwoning. Bij deze makelaar dient een eigen account te worden aangemaakt. Kosten hiervoor bedragen 15 euro per jaar.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1929
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal kamers
4 kamers
Adres
de Ruiterstraat Helmond

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 400 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar