Advertentie verwijderd

Opslag Talmastraat in Hillegom

2181 GL Hillegom (Zuid-Holland)

€525 Huurprijs p.m.
74 m²
5 kamers
1920

Over deze woning

Aanvragen voor bezichtigingen lopen enkel direct via makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Gelieve contact met hen op te nemen.

Deze fraaie woning is voorzien van een woonkamer, keuken, sanitaire voorzieningen en meerdere slaapkamers. Ook heeft het beschikking over een ruime achtertuin. Parkeergelegenheid vind je voor de deur. Leuk extraatje, er zit ook nog een garage bij deze woning!

Over de woonomgeving

Aan het einde van de straat vind je een sportveldje en wat verderop een manege. Openbaar vervoer (bushaltes) bereik je binnen 5 minuten lopen. Restaurants, winkels en supermarkten zijn vanaf deze woning binnen 5 minuten fietsen bereikbaar.

In het vlakbij gelegen Van Nispenpark kun je naar verwachting vanaf september genieten van mens, natuur én cultuur. De gemeente heeft hier voornemens om het park geschikt te maken voor activiteiten zoals theater-, muziek-, en dansoptredens en wil er tevens mogelijkheden voor sport en spel creëren. Hillegom is een plaats en gemeente in de Bollenstreek in de Nederlandse provincie Zuid-Holland en staat vooral bekend haar mooie bloembollenvelden.

Maandelijkse kosten

Deze tijdelijke huurwoning kun je bewonen voor € 525,- per maand exclusief gas, water en elektra. Daarnaast betaal je een niet verrekenbaar bedrag à €1,50 aan servicekosten.

Direct naar dit object

Kenmerken

Type aanbod
Opslag (Schuur)
Bouwjaar
1920
Woonoppervlakte
74 m²
Aantal kamers
5 kamers
Adres
Talmastraat Hillegom

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 525 p/m
Beschikbaar per
Direct