Advertentie verwijderd

Huis Merelstraat in Hilversum

1223 NT Hilversum (Noord-Holland)

€1.450 Huurprijs p.m.
143 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruime en karakteristieke poortwoning gelegen in de wijk Liebergen bekend om zijn fraaie architectuur. De woning beschikt over een voor- en achtertuin waarvan de laatste is gelegen op het Westen. Op slechts enkele minuten van het centrum van Hilversum in de directe omgeving van winkels, natuurgebied en uitvalswegen.

Indeling Voortuin, entree via de zijkant van de woning, gang met trapopgang, toilet met fontein, lichte woonkamer met openslaande deuren naar de achtertuin op het Westen met houten berging en achterom. Semi open keuken met afzuigkap en trapkast.

1e Verdieping Overloop, 3 slaapkamers, badkamer met douche, wastafel en 2e toilet, tevens bevinden zich hier de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

2e Verdieping Bergzolder bereikbaar via vlizotrap

Huurprijs € 1.450,- per maand exclusief € 6,20 servicekosten

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 69.600,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur en bedragen de contractkosten éénmalig € 130,-. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B.V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
2007
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
143 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Merelstraat Hilversum

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.450 p/m
Beschikbaar per
Direct