Advertentie verwijderd

Appartement Langestraat in Hilversum

1211 HA Hilversum (Noord-Holland)

€1.400 Huurprijs p.m.
126 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

Ruim wonen in het centrum van Hilversum op loopafstand van de winkels, terrassen, Centraal Station en Internationale Scholen.

Dit heerlijk lichte en ruime appartement is gesitueerd op de tweede verdieping van een keurig appartementencomplex met lift. Het appartement beschikt over een berging op de begane grond en een eigen parkeerplaats in de ondergelegen parkeergarage.

Indeling Hal, bergruimte met opstelling c. v. ketel, mechanische ventilatie en aansluiting voor wasmachine en droger, meterkast, royale woonkamer met open keuken voorzien van gaskookplaat, afzuigkap, magnetron en vaatwasser. Vanuit de woonkamer is het ruime, zonnige en beschutte balkon/terras op het zuiden bereikbaar middels een dubbele schuifpui. Drie in grootte variërende slaapkamers, toilet met fontein, badkamer met ligbad, separate douche en wastafel.

Huurprijs € 1400, exclusief € 69,20 servicekosten

In de woning ligt een nette laminaatvloer en is raambekleding aanwezig. Dit wordt ter overname aangeboden door de huidige huurder.

Om in aanmerking te komen voor de woning dient uw gezamenlijk bruto jaarinkomen minimaal € 67.200,- te bedragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur en bedragen de contractkosten éénmalig € 130,-. Op het moment dat u klant wenst te worden, verstrekken wij uw gegevens aan Economic Data Resources B. V. (EDR). EDR zal op basis van deze gegevens een advies geven over uw kredietwaardigheid. EDR gebruikt uw gegevens voor onderzoek naar uw kredietwaardigheid en contactgegevens. Als u bezwaar wilt maken of informatie wenst over het gebruik van uw persoonsgegevens door EDR, zie: https://www. edrcreditservices. nl/privacy-statement/. Bij alle verhuringen geldt _ ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

BELT U ONS? KIES DAN WONINGCODE 03.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
2005
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
126 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Langestraat Hilversum

Extra informatie

Balkon
Bad
Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.400 p/m
Beschikbaar per
Direct