Advertentie verwijderd

Appartement Oude Loosdrechtseweg in Hilversum

1215 HE Hilversum (Noord-Holland)

€1.400 Huurprijs p.m.
80 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Gelegen in Hilversum ligt dit karakteristieke appartement aan de Loosdrechtseweg. Het appartement heeft een woonoppervlakte van 74 m2 en is gebouwd in 1960 en met garage. Het appartement is gelegen in de buurt Staatsliedenkwartier. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid.

De woning is redelijk tot goed bereikbaar. Gesitueerd op fietsafstand van het centrum van Hilversum, loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 8 minuten rijden.

Indeling: Gezamenlijk entree, gallerij.

Appartement: Begane grond: Entree, hal, meterkast, modern toilet. Ruime en lichte woonkamer gelegen aan de voorzijde van het pand met balkon op het zuidwesten, moderne keuken voorzien van diverse apparatuur.

1ee verdieping: Overloop met vaste kast, grote slaapkamer gelegen aan de voorzijde, twee in grootte gelijkwaardige slaapkamers aan de achterzijde, badkamer met douche en wastafel en 2e toilet.

Garage: Voorzien van aansluiting voor de opstelling voor de wasmachine- en droger.

Huurprijs exclusief leveringen en diensten. Huurperiode minimaal 12 maanden. Huisdieren en roken niet toegestaan. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door RotsVast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Benedenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
80 m²
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Oude Loosdrechtseweg Hilversum

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.400 p/m
Beschikbaar per
Direct