Advertentie verwijderd

Appartement Boomberglaan in Hilversum

1217 RR Hilversum (Noord-Holland)

€975 Huurprijs p.m.
75 m²
4 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

In de zeer geliefde villawijk Boomberg, wat geheel een beschermd stad- en dorpsgezicht is,ligt op de 2e verdieping van een monumentaalpand een 4 kamer appartement met een gezamenlijke fietsenberging op de begane grond. Parkeren voor 1 auto op eigen terrein na 18.00uur savonds en 7.00uur s'morgens.

Indeling: gezamenlijk entree, trappenhuis. Appartement: entree, hal. Vanuit de hal bereikbaar woonkamer met open keuken. Keuken voorzien van elektrisch kookstel en vaatwasser. 2 slaapkamers (12m2 en 9m2), extra kamer 6m2. Badkamer voorzien van douche, toilet, wasbak en aansluiting voor wasmachine en droger.

Huurperiode minimaal 12 linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. is exclusief € 25,00 tuinonderhoud en exclusief lasten. Huisdieren niet toegestaan. Gunning eigenaar.

Interesse in een bezichtiging? Bel telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of email emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

Rotsvast heeft de gegeven informatie met zorg samengesteld, desalniettemin kunnen er vanwege wijzigingen, zet- en drukfouten of andere redenen, afwijkingen zijn tussen voorgaande en het daadwerkelijke object. In een dergelijk geval zullen de bepalingen in de huurovereenkomst doorslaggevend zijn en kunnen er geen rechten worden ontleend aan de door Rotsvast gegeven informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Bovenwoning)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
75 m²
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Boomberglaan Hilversum

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 975 p/m
Beschikbaar per
1 maart 2020