Advertentie verwijderd

Appartement Koninginneweg in Hilversum

1211 AN Hilversum (Noord-Holland)

€1.280 Huurprijs p.m.
70 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

Op loopafstand van het centrum van Hilversum, bieden wij u een zeer net afgewerkt appartement met balkon aan, gelegen op de 1ste verdieping met een eigen berging. Parkeergelegenheid is voldoende aanwezig op de Koninginneweg of de aangrenzende Lage Naarderweg waarvoor men in aanmerking komt voor een pakeervergunning (blauwe schil). Het betreft een kleinschalig appartementencomplex van 4 etages waarbij het wonen, grenzend aan het centrum, centraal staat. De geplaatste foto's geven u een indicatie van het appartement en laten u zien dat het zeer fraai verbouwd is met hoogwaardige materialen.

Indeling: entree, hal met garderobe, fraai toilet, twee slaapkamers, waarvan één thans in gebruik als werkkamer en was/droogopstelling en tweede als master bedroom. Een net afgewerkte badkamer voorzien van inbouwspots, raam, mechanische ventilatie en geiser/ CV-installatie. De badkamer bevat een royale inloopdouche, vloerverwarming, wastafelmeubel en een design radiator. Een lichte woon-/eetkamer met een echte open haard, een nette vloer welke door gelegd is door het gehele appartement, een aangenaam balkon en uiteraard mag de keuken, voorzien van de meeste apparatuur niet ontbreken (ingebouwde vaatwasser, oven, koelkast, vriezer en een fraai kookcomfort met vier gaspitten en een wokbrander).

Bijzonderheden:

  • door de speelse indeling heeft de woning een eigen en zeer sfeervol karakter;
  • lekker zonnig balkon;
  • veel ramen met een heerlijke lichtinval;
  • eigen stenen berging met elektra;
  • gemeenschappelijke fiets-/ brommerberging achter het gebouw;
  • makkelijk parkeren;
  • op basis gunning eigenaar.

Huurprijs van dit appartement € 1280,- exclusief gas, water en elektra.

Om in aanmerking te komen voor deze woning dient u zich in te schrijven bij Brick Brokers. Er wordt een inkomenstoets gehanteerd van tenminste 3 maal de maandhuur als bruto inkomen of middels garantstelling.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1977
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
70 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Koninginneweg Hilversum

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.280 p/m
Beschikbaar per
Direct