Verhuurd

Huis Reigerstraat in Hilversum

1223 PA Hilversum (Noord-Holland)

€850 Huurprijs p.m.
88 m²
4 kamers
Kaal

Over deze woning

** open huis woensdag 11 januari 2017 tussen 15:30 en 16:30 uur **

lagere huur voor mensen met een inkomen tot € 44.360!

karakteristieke tussenwoning met achtergelegen stenen berging, voor- en zonnige achtertuin met achterom. In rustige groene woonomgeving gelegen. de woning bevindt zich op loopafstand van de winkels, station, scholen en natuurgebied.

indeling entree, hal , ruime woonkamer, dichte keuken met eenvoudig keukenblok, trap-/meterkast, wasmachineaansluiting en toegang tot tussenhal met toilet. Vanuit keuken toegang naar de achtertuin.

verdieping overloop, drie in grootte variërende slaapkamers, badkamer met wastafel en douche.

via vaste trap te bereiken bergzolder met c. V. -opstelling.

bijzonderheden de woning is geheel voorzien van dubbele beglazing en tevens voorbereid op het glasvezelnetwerk.

huurprijs € 850,-, exclusief € 6,20 servicekosten

aan deze doelgroep is een inkomenseis verbonden. Om in aanmerking te komen voor deze vrijesector woning mag het gezamenlijk bruto jaarinkomen niet hoger zijn dan € 44.360,- (prijspeil 1-1-2016) en niet lager dan € 35.700,- (3,5x de huur x 12).

bij interesse in deze woning zal het inkomen getoetst worden aan de hand van een recente werkgeversverklaring en de laatste drie salarisstroken. Het is raadzaam uw werkgeversverklaring bij de hand te hebben of reeds aan te vragen. Daarnaast vragen wij een waarborgsom van één maand huur en bedragen de contractkosten éénmalig € 130,-. Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure. Bij alle verhuringen geldt - ook indien aan alle voorwaarden is voldaan - dat de verhuurder het recht van gunning behoudt.

voor deze woning is een open huis gepland op dinsdag 11 januari a. S. Tussen 15:30 en 16:30 uur. Tijdens dit open huis kunt u een lotingsformulier invullen waarmee u deelneemt aan de loting in de volgorde van de kandidaten waarmee we in gesprek gaan. De loting vindt bij verkoper op kantoor plaats en de kandidaten worden enkel telefonisch of per mail benaderd.

het is niet mogelijk om voor het bovengenoemde tijdstip de woning te bezichtigen. U hoeft zich niet van te voren aan te melden voor dit open huis.

voor meer informatie over de woning kunt u telefonisch contact opnemen. U kunt kiezen voor optie 2 in het belmenu.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1932
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
88 m²
Aantal kamers
4
Adres
Reigerstraat Hilversum

Extra informatie

Tuin
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 850 p/m
Beschikbaar per
26 maart 2017