Verhuurd

Appartement 3e Oosterstraat in Hilversum

1211 LN Hilversum (Noord-Holland)

€725 Huurprijs p.m.
40 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Nabij fraai aangelegde groene stadspark ‘De Oude Haven’ - met een mooi wandelparcours en genoeg ruimte voor een gezellige picknick - bevindt zich dit nette 2-kamer appartement.

Het 2-kamer appartement bevind zich aan de knusse 3e Oosterstraat, een zijstraatje van de welbekende Havenstraat. Strategisch gelegen! Zowel het centrum van Hilversum als de winkelstraat ‘Gijsbrecht van Amstel’ zijn op loopafstand. Binnen een kleine 10 (fiets-)minuten bent u op het NS-station van Hilversum.

Indeling: Entree, tochtportaal van waaruit alle ruimtes toegankelijk zijn: Aan de voorzijde van het pand bevind zich de woonkamer met open keuken, hiernaast ligt de badkamer en aan de achterzijde de nette slaapkamer. De badkamer is voorzien van wastafel en douche. Het toilet bevind zich naast de badkamer. De open keuken beschikt over een kookplaat, koelkast, afzuigkap en voldoende keukenkastjes.

Bijzonderheden:

  • Huurtermijn 12 maanden vast, hierna onbepaalde tijd en 1 maand opzegtermijn;
  • Huurprijs is inclusief voorschot gas, water en electra;
  • Appartement word gestoffeerd opgeleverd;
  • Appartement komt in aanmerking voor huursubsidie;
  • Parkeren is mogelijk met vergunning.

** Let op: Voor deze woning bemiddelt Woonhuis O/G in opdracht van de verhuurder. Dit houdt in dat u als huurder geen bemiddelingskosten betaalt. U betaalt wel een éénmalige handlingsfee**

** ONDER- / OVERMAAT METRAGE: Van het object is geen NEN 2580 meetrapport beschikbaar. De hiervoor genoemde oppervlakten zijn slechts indicatief. Eventuele afwijkingen hierin vormen geen aanleiding tot verrekening. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
40 m²
Aantal slaapkamers
1
Aantal kamers
2
Adres
3e Oosterstraat Hilversum

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 725 p/m
Beschikbaar per
1 februari 2017