Advertentie verwijderd

Studio Heldringsweg in Hoenderloo

7351 BE Hoenderloo (Gelderland)

€188 Huurprijs p.m.
25 m²
1 kamer
Gestoffeerd

Over deze woning

Op zoek naar een woonruimte midden op de Veluwe in een rustige groene omgeving? Misschien is dit iets voor jou! Camelot heeft op korte termijn in diverse panden in Hoenderloo woonruimte beschikbaar op basis van bruikleen. Je woont hier flexibel op basis van een bruikleenovereenkomst (antikraak) en daardoor super betaalbaar!

Er zijn diverse faciliteiten zoals een woonkamer, keuken, badkamer en slaapkamer, de meeste voorzieningen worden gedeeld. Het is mogelijk om zelfstandig te wonen en je dus geen faciliteiten hoeft te delen Het is ook mogelijk om rond het gebouw gratis te parkeren. De woningen zijn voor een deel gestoffeerd, echter kan je er ook voor kiezen om een ongestoffeerde woning te nemen. Aanmelden kan als individu of als je al langere tijd met vrienden wilde samenwonen is dit ook mogelijk.

De woningen bevinden zich in een groene omgeving op een klein uur rijden van de Veluwe. Binnen 25 minuten rijden ben je in het centrum van Apeldoorn en binnen 30 minuten rijden kan je al in het centrum van Arnhem zijn. Maak je liever gebruik van het openbaar vervoer? Binnen 10 minuten lopen vind je een bushalte die naar Apeldoorn centraal station gaat of station Ede-Wageningen.

Hotspots om lekker te dineren in de omgeving vind je hier genoeg. Binnen een straal van 5 kilometer vind je vele kwalitatieve restaurants of brasseries. Deze hotspots zijn eenvoudig met de auto en fiets te bereiken.

In je vrije tijd kan je natuurlijk genieten van een heerlijke wandeling of lekker recreatief op pad gaan. Op fietsafstand vind je het bijzondere Kroller-Muller museum en voor de avontuurlijke doelgroep vind je op enkele minuten lopen de hindernisbaan ‘HoenderRun Obstacle Challenge’.

Wil jij in een groene omgeving wonen en zelf de drukte kunnen opzoeken? Meld je dan direct aan en wie weet ben jij binnenkort de nieuwe bewoner in een van de panden!

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Heldringsweg Hoenderloo

Extra informatie

Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 188 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar