Advertentie verwijderd

Huis Jane Addamsstraat in Hoofddorp

2131 VP Hoofddorp (Noord-Holland)

€1.650 Huurprijs p.m.
149 m²
4 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

927805

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal ook mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Deze heerlijke gezinswoning met uitgebouwde en tuingerichte woonkamer beschikt over 3 slaapkamers, een vierde slaapkamer is mogelijk, een luxe keuken, een fijne tuin met berging en uiteraard een perfecte ligging nabij alle voorzieningen en in een kindvriendelijke buurt. Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Borg Bij aanvang van de huurperiode is de huurder een borg aan de verhuurder verschuldigd.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt verhuurd middels Overbruggingsverhuur. Dit is de tijdelijke verhuur van een te koop staande woning op grond van de Leegstandwet. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode De te sluiten huurovereenkomst geldt voor een minimale huurtermijn van 6 maanden, en maximaal voor de duur van de leegstandwet vergunning.

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen.

Verhuur vindt altijd plaats onder voorbehoud van goedkeuring van de bank en verkrijging van de vergunning van de gemeente. Tijdens de aanvraagprocedure bestaat de mogelijkheid dat de woning alsnog wordt verkocht.

******************** Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1977
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
149 m²
Perceeloppervlakte
181 m²
Inhoud
515 m³
Aantal kamers
4 kamers
Adres
Jane Addamsstraat Hoofddorp

Extra informatie

Tuin
Bad
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.650 p/m
Beschikbaar per
Direct