Advertentie verwijderd

Bedrijfsruimte Nijverheidsweg in Hoogezand

9601 LX Hoogezand (Groningen)

€120 Huurprijs p.m.
Gestoffeerd
Bestaande bouw
1981

Over deze woning

OP DIT MOMENT WEER DIVERSE KANTOORUNITS BESCHIKBAAR ! De loodsen zijn op dit moment niet beschikbaar !

Creëer je eigen bedrijf! In het bedrijfsverzamelgebouw zijn er verschillende mogelijkheden. Te denken valt aan een kantoorunit, een Loods (of een deel ervan), Loods met Kantoorunit. De opzet van het gebouw leent zich om met meerdere bedrijven de algemene kosten laag te houden en zo toch een volwaardige uitstraling te hebben. Daarnaast zijn er ook mogelijkheden om tot een cross-selling over te gaan met mede-ondernemers. Natuurlijk bent u vrij om ook uw eigen wensen kenbaar te maken. Het gebouw biedt daarnaast de algemene facaliteiten van o.a. toilet, parkeren en reclamezuilen. Bent u geinteresseerd en wilt u ook uw bedrijfsmogelijkheden vergroten? Neem dan contact op met ons kantoor.

Begane grond

Omschrijving per kantoorunit:

Kantoorruimte 1 Oppervlakte: 33m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: €212,50 Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kantoorruimte 2 Oppervlakte: 27m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: €191,25 Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kantoorruimte 3 Oppervlakte: 17m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: €120,40 Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kantoorruimte 4 Oppervlakte: 17m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: €120,40 Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kantoorruimte 5 Oppervlakte: 19m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: €134,60 Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kantoorruimte 6 Oppervlakte: 31m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: € 219,60 Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kantoorruimte 7 Ruimte 7 is een ruimte welke in overleg groter en kleiner gemaakt kan worden al naar gelang de wens en de doelstelling van de ruimte. Deze lichte ruimte grenst middels een grote glazen pui met schuifdeuren aan het buitenruimte, desgewenst zou hiervan een deel afgescheiden kunnen worden. De minimale afname is 24 meter en de maximale ruimte is 150 meter in een keer.

Oppervlakte: 24 t/m 150m2 Huurprijs per m2 per jaar: €85,- linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Huurprijs per maand: afhankelijk van het aantal meters Servicekosten: 15% van de maandelijkse huurprijs. Gas/Water/Licht: 30% van de huurprijs, op basis van voorschot.

Kenmerken

Type aanbod
Bedrijfsruimte
Type bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1981
Interieur
Gestoffeerd
Perceeloppervlakte
6712 m²
Inhoud
2800 m³
Adres
Nijverheidsweg Hoogezand

Extra informatie

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 120 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar