Advertentie verwijderd

Huis Jeudje in Hoorn

1621 GM Hoorn (Noord-Holland)

€700 Huurprijs p.m.
105 m²
3 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

LET OP: Alleen doordeweeks te huur! (maandag t/m vrijdag) Fantastische woning in het centrum van Hoorn te huur van MAANDAG t/m VRIJDAG. (zondagavond is bespreekbaar)

In het stadscentrum op slechts 700 meter van het station tref je deze sfeervolle woning aan. Met 3 ruime slaapkamers (met leuk bedhuisje), een recent gerenoveerde badkamer, een hippe woonkamer, een parkeerplek voor 1 auto en een zonnige tuin ontbreekt het je aan niets.

De huidige bewoners wonen hier nu nog, maar zoeken in verband met werk, nieuwe bewoners die deze prachtwoning doordeweeks willen betrekken.

Werk je in omgeving Hoorn? En moet je elke dag veel reizen om op het werk te komen? Hier bieden wij de ideale oplossing!

De woning zal volledig gemeubileerd, zoals zichtbaar is op de foto’s, opgeleverd worden. De keuken is voorzien van alle gemakken, vaatwasser en combi-oven. Ook kun je de wasmachine en en droger gewoon gebruiken.

In de woning komt ook een eigen kast/ opbergruimte. Ontzettend handig, je hoeft dus niet elk weekend alles weer te verhuizen!

De kale huurprijs is 700€. De woning zal all-in (inclusief G/W/E & servicekosten) verhuurd worden voor 800€.

Zou je deze prachtige en leuk ingerichte woning willen huren? Neem dan snel contact op met makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Amsterdam.

U kunt bellen met telAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. of stuur een mailtje naar emailAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.

makelaarAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in. Amsterdam

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
105 m²
Aantal kamers
3 kamers
Adres
Jeudje Hoorn

Extra informatie

Tuin

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 700 p/m
Beschikbaar per
Direct