Advertentie verwijderd

Appartement Zeewijkplein in IJmuiden

1974 PG IJmuiden (Noord-Holland)

€980 Huurprijs p.m.
52 m²
2 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

923990

Woning met zeezicht!

Deze woning is nog beschikbaar.

Bezichtigingen zijn veelal mogelijk in de avonduren en weekenden. Wilt u deze woning bezichtigen? Stuur ons een bericht via de button op deze website.

Vragen over de woning? Voor al deze vragen kunt u bij de verhuurder terecht.

********************

Huurprijs De genoemde huurprijs is exclusief G/W/L, maar inclusief eventuele servicekosten.

  • € 80,- voorschot blokverwarming/kookgas
  • € 25,- voorschot water

Elektra dient op eigen naam te worden afgesloten.

Instaphuurprijs De verhuurder rekent de eerste maand een instaphuurhuurprijs, deze is eenmalig € 195,- hoger. Meer informatie over instaphuurprijs op onze website.

Omschrijving aangeleverd door verhuurder en voorwaarden:

Aan park, duinen en nabij winkelvoorzieningen gelegen, volledig gerenoveerd appartement, in torencomplex de 'Sterflat' , op negende etage en v. v. zonnig balkon op west.

Torencomplex de Sterflat grenst aan het Duinpark en is tevens gelegen op loopafstand van winkelcentrum Zeewijkpassage (Aldi, Dekamarkt, Primera v. v. TNT-postkantoor, slijterij, DA-drogist, Kring-apotheek en meer), Action en Nationaal Park Zuid-Kennemerland. Op vijf minuten afstand van zeejachthaven Seaport Marina IJmuiden, het breedste strand van Nederland met alle bijbehorende recreatiemogelijkheden (Kitesurfen, Blowkarten, Zuidpier etc. ) en het havengebied van IJmuiden. Goede uitvalsmogelijkheden met auto en OV naar Amsterdam en Haarlem. Geschikt voor jong, oud (gelijkvloers), singles, een duo of als pied a terre.

Overbruggingsverhuur Deze woning wordt tijdelijk verhuurd op basis van de Wet Doorstroming Huurmarkt 2015. Dit is tijdelijke verhuur van een te koop staande woning. Geen wachttijden en keurig nette woningen voor een betaalbare huur.

Huurperiode 12 maanden (tussentijds door huurder opzegbaar).

Inkomensnorm Uw bruto gezinsinkomen dient circa 4 x de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals loonbeslag e. d. ) worden op het inkomen in mindering gebracht. Bij onvoldoende inkomen is er de mogelijkheid om een hogere borg te voldoen. ****************

Op naam zetten gas en elektra? Bij de woningtoewijzing moeten de nutsvoorzieningen op naam van huurder worden gezet. Kandidaat huurder / geïnteresseerde geeft door te reageren op een woning ook toestemming om via ons alvast op de hoogte te worden gebracht van de voordeligste energieleveranciers.

Disclaimer Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de verstrekte informatie en de actualiteit daarvan, dient u contact op te nemen met ons. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Bouwjaar
1960
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
52 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Zeewijkplein IJmuiden

Extra informatie

Balkon
Lift
Kelder
Parkeerplaats

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 980 p/m
Beschikbaar per
Direct