Advertentie verwijderd

Appartement Voorstraat in Kampen

8261 HS Kampen (Overijssel)

€645 Huurprijs p.m.
38 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

MOOI APPARTEMENT IN HET CENTRUM VAN KAMPEN TE HUUR

INTERESSE U kunt via de website een reactie achterlaten door te klikken op 'Ja ik heb interesse in deze woonruimte'. Via telefoon kunnen wij uw reactie helaas niet in behandeling nemen.

LOCATIE Locationwise is het een toplocatie, het centrum van Kampen heeft diverse terrasjes en leuke bezigheden op loopafstand. De winkelstraat van Kampen is op 1 minuut lopen van de woning. Het treinstation is op ongeveer op 5 minuten lopen.

SITUERING Het appartement is gelegen op de derde etage en beschikt over een eigen berging.

INDELING Het appartement is voorzien van een woonkamer met een open keukenblok en toegang tot vide etage. De badkamer en het toilet is via de hal te bereiken. Er is een gedeeld dakterras.

VOORZIENINGEN De woonruimte is voorzien van een open keukenblok. De badkamer beschikt over een eigen douche. Er is een separaat toilet aanwezig in de woonruimte. Er hoort een berging bij de woonruimte.

HUURPRIJS EN BORG De huurprijs is exclusief gas, water, elektra en gemeentelijke heffingen. De waarborgsom is gelijk aan één maand brutohuur. De borg wordt geretourneerd op het moment dat de woonruimte in minimale dezelfde staat terug wordt opgeleverd aan verhuurder.

HUURTOESLAG Het appartement voldoet aan de voorwaarden voor het aanvragen van huurtoeslag. Of hier recht op is is tevens afhankelijk van leeftijd, inkomen en vermogen. Check hiervoor de website van de Belastingdienst.

KANDIDAAT Voor dit appartement zijn we op zoek naar werkende kandidaten of studenten met een bijbaan.

BESCHIKBAARHEID & HUURPERIODE De woonruimte komt beschikbaar per 1 april 2021. De minimale huurperiode bedraagt 12 maanden waarna het huurcontract doorloopt voor onbepaalde tijd. De opzegtermijn bedraagt 1 kalendermaand.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Bouwjaar
1900
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
38 m²
Aantal slaapkamers
1 slaapkamer
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Voorstraat Kampen

Extra informatie

Lift

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 645 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar