Advertentie verwijderd

Huis Empelenhof in Kerkdriel

5331 KP Kerkdriel (Gelderland)

€1.050 Huurprijs p.m.
124 m²
5 kamers
Nieuwbouw

Over deze woning

Deze mooie en energiezuinige woningen worden compleet opgeleverd met moderne witte keuken, 3 slaapkamers en vloerverwarming op de begane grond. De keuken is voorzien van inbouwapparatuur en ligt aan de straatzijde. De woonkamer ligt aan de achterzijde en is voorzien van dubbele tuindeuren naar het aangelegde terras in de achtertuin. De erfafscheidingen worden aangebracht en elke woning krijgt een houten berging in de tuin.

Indeling begane grond: Entree, hal met toegang naar toilet, meterkast, opbergkast, trapopgang en woonkamer. Keuken aan straatzijde en zithoek aan tuinzijde. De woonkamer is voorzien van een trapkast, een keuken in witte kleurstelling voorzien van inbouwapparatuur zoals een gaskookplaat, wasemkap, koelkast, ovencombimagnetron en vaatwasser. De woonkamer heeft dubbele openslaande deuren naar het aangelegde terras. Bestrating wordt uitgevoerd in grijze betontegels (400x600mm) linkAlleen zichtbaar voor premium leden. Schrijf je nu in.. volgens tekening:

  • terras aan de achterzijde van de woning
  • pad naar en stoep bij de entree van de woning
  • pad van terras naar tuinberging

Indeling 1e en 2e verdieping: Boven zijn drie ruime slaapkamers (van 14,7 m², ca. 10,5 m² en ca. 8m²) en een badkamer met inloopdouche en zwevend closet. Tot slot de vaste trap naar de ruime vrij in te delen zolder met witgoedaansluitpunten.

Bijzonderheden:

  • huurtermijn: onbepaalde tijd (minimaal 1 jaar)
  • voorwaarde huur: inkomen minimaal Bruto € 3.600,- per maand (inkomen partner wordt voor 50% meegeteld)
  • 3 maanden borg
  • deze woningen zijn alleen geschikt voor stellen, gezinnen of alleenstaanden
  • opleverdatum: medio oktober

Ligging: Tussen Maas en Waal in het zuiden van de provincie Gelderland ligt een bijzonder stukje Nederland: de Bommelerwaard. De rivieren en de strategische ligging zijn zeer belangrijk geweest in de geschiedenis van het gebied en zijn nog steeds de belangrijkste redenen voor mensen om in de Bommelerwaard te wonen. De Bommelerwaard bestaat uit twee gemeenten. De gemeente Zaltbommel telt twaalf dorpskernen en een stad (Zaltbommel) en is gelegen in het westen van de Bommelerwaard. In het oostelijk deel van de Bommelerwaard liggen de elf kernen van de gemeente Maasdriel waarvan Kerkdriel de grootste is. De Bommelerwaard is zeer centraal gelegen in Nederland. Aangezien de belangrijke verkeersader de A2 het gebied doorsnijdt is een ritje met de auto naar ’s-Hertogenbosch een kwestie van minuten en naar Utrecht een half uur. Ook de steden Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven, Rotterdam en Tilburg zijn op ± 35 autominuten gelegen van de Bommelerwaard. Daarnaast zijn er voldoende openbaarvervoervoorzieningen waaronder een NS station in Zaltbommel.

Toeristische aantrekkingskracht: De rivier en de vele plassen oefenen grote aantrekkingskracht uit, o.a. op watersportliefhebbers. In het gebied zijn diverse jachthavens en strandbaden te vinden. Zo bieden de Zandmeren in Kerkdriel in de zomer volop gelegenheid om te zwemmen en zijn er diverse jachthavens waar men tevens kan genieten van een hapje en een drankje met uitzicht op het water. Naast de watersport zijn er vele mooie wandel- en fietsroutes te vinden in de Bommelerwaard. Een tocht over de smalle dijken levert een overvloed aan prachtige vergezichten, zoals het natuurgebied de “Hurnse Kil”, indrukwekkende natuurmonumenten en sfeervolle aanlegplaatsen op. Ook zijn de verschillende kastelen in de Bommelerwaard het bezoeken waard. Golfers kunnen hun hart ophalen op een prachtig 9-holes golfterrein in Kerkdriel welke is aangelegd tussen de Maas en de dijk.

Uitgebreide voorzieningen: Voor de dagelijkse boodschappen kan men in de meeste kernen dichtbij huis terecht, in de grotere kernen (waaronder Zaltbommel en Kerkdriel) zijn daarnaast sportaccommodaties, culturele centra en horecavoorzieningen te vinden. De meeste kernen kennen een rijk verenigingsleven. Ook zijn er diverse jaarlijkse activiteiten waar vaak naar toegeleefd wordt zoals de jaarwisseling, carnaval de paardenmarkt in Hedel en de kermis in Kerkdriel.

Werkgelegenheid: In economisch opzicht mag de Bommelerwaard een rijk gebied heten. De kleinschalige industrie heeft haar aandeel geleverd in de huidige welvaart, een bewijs dat de bewoners tot het nijvere deel van de Nederlandse bevolking behoren. In de tuinbouw overheersen nu de fruitteelt in het oosten en de bloementeelt in het westen van de Bommelerwaard. Diverse bedrijventerreinen voorzien van bedrijfshallen en kantoren zijn te vinden langs de belangrijke verkeersader de A2 o.a. de Wildeman, van Voordepark, De Ooijk en de Waluwe te Zaltbommel, de Geerden in Velddriel en de Kampen in Hedel (op 1 km van de A2 verwijderd).

Volop rust en ruimte: De streek oefent een grote aantrekkingskracht uit op mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. In de komende jaren zullen enkele honderden nieuwe woningen, verspreid over de verschillende kernen worden gebouwd. Het bruisend centrum van Kerkdriel is nu voorzien van een nieuw overdekt winkelcentrum, uitgebreide winkelvoorzieningen, o.a. Lidle, Boons supermarkt, Hema, kruidvat, Etos, slager, groenteboer en volop en kledingwinkels. Het gezondheidscentrum is ook in het centrum gelegen.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Nieuwbouw
Bouwjaar
2019
Woonoppervlakte
124 m²
Perceeloppervlakte
160 m²
Inhoud
415 m³
Aantal slaapkamers
3 slaapkamers
Aantal kamers
5 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Empelenhof Kerkdriel

Extra informatie

Tuin
Toilet in badkamer
Douche
Mechanische ventilatie
Aan rustige weg
In woonwijk

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 1.050 p/m
Beschikbaar per
Direct

Minimale eisen van de verhuurder

  • Je minimale bruto jaarinkomen inclusief 60% van het bruto jaarinkomen van je partner moet boven € 50.400 per jaar liggen.