Advertentie verwijderd

Appartement Burg.Savelberglaan in Kerkrade

6461 GL Kerkrade (Limburg)

€385 Huurprijs p.m.
25 m²
2 kamers
Kaal

Over deze woning

Nu met 2 maanden huurvrij!

TIP: Deze woning is voorzien van een laminaatvloer

Burgemeester Savelberglaan

Appartementencomplex gelegen in Kerkrade-Centrum, op loopafstand van de winkels en de gezellige markt. Uitvalswegen naar Aken, Heerlen en Maastricht in de directe nabijheid. Tevens goede verbindingen met het Openbaar Vervoer.

Het complex bestaat uit 27 appartementen, verdeeld over 5 verschillende types en 4 woonlagen. Het betreft studio's en 2-kamerappartementen met/zonder balkon en een eigen berging. Rondom het complex is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Burgemeester Savelberglaan 25B - verdieping 2

Begane grond Gemeenschappelijke entree alwaar bellentableau, brievenbussen en trappenhuis.

Entree Bij het binnengaan van het appartement komt u in de hal die toegang biedt tot de woon-/slaapkamer en open keuken.

Woonkamer De ruime woon-slaapkamerkamer staat in open verbinding met de keuken en verschaft toegang tot het kleine balkon.

Keuken De keuken is uitgevoerd in een rechte opstelling voorzien van 3- boven en onderkastjes en is netjes van afwerking.

Badkamer Badkamer in witte/antraciete kleurstelling voorzien van een inloopdouche, wastafel en toilet. Tevens bevindt zich hier de aansluiting voor de wasmachine.

Bergruimte Eigen berging op de begane grond.

Parkeren/Berging Vrij parkeren in directe omgeving. Tevens beschikt het complex over een gezamenlijke fietsenberging.

Bij het huren van deze woning wordt standaard 1 maand waarborgsom gevraagd. Afhankelijk van je situatie/ documenten kan ene hogere waarborgsom gevraagd worden. De kosten voor het naamplaatje bedragen € 21,78 incl. BTW.

Interesse? Ga in de woningpresentatie op onze website naar [REAGEER] en geef hiermee aan dat je geïnteresseerd bent. Ook voor onze toewijzingscriteria verwijzen wij je door naar onze website.

** Vb&t streeft ernaar om je zo goed mogelijk aan een passende huurwoning te helpen. Om dit te realiseren verzoeken wij je om jezelf in te schrijven via onze website. Inschrijven is altijd kosteloos en geheel vrijblijvend. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

**Deze informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Toch kunnen wij niet altijd voorkomen dat de informatie enigszins afwijkt van hetgeen je in of rond de woning ziet of heeft gezien. Dit kan met name gelden voor de brochure tekst, de plattegronden en maatvoeringen. Hieraan kunnen dan ook geen rechten worden ontleend. **

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Galerijflat)
Interieur
Kaal
Woonoppervlakte
25 m²
Aantal kamers
2 kamers
Adres
Burg.Savelberglaan Kerkrade

Extra informatie

Balkon
Kelder

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 385 p/m
Beschikbaar per
Direct