Advertentie verwijderd

Huis Bleijerheiderstraat in Kerkrade

6462 AC Kerkrade (Limburg)

€2.000 Huurprijs p.m.
250 m²
7 kamers
Gemeubileerd

Over deze woning

* ALGEMEEN * Gelegen in Kerkrade ligt deze bijzondere en ruime woning in de Bleijerheiderstraat geschikt voor internationale werknemers en expats (van bijvoorbeeld Chemelot). Dit pand bevat 6 slaapkamer en ruim voldoende faciliteiten voor maximaal 8 bewoners, te weten: 2 keukens, 2 badkamers en 3 toiletten. De woning heeft een woonoppervlakte van 159 m2 en bevindt zich op een perceel met een oppervlakte van 78 m2. De woning is gebouwd in 1918.

* INCLUSIEF * Het pand kan gemeubileerd worden opgeleverd. Huurprijs is inclusief:

  • Gas
  • Water
  • Elektriciteit
  • Internet

* LOCATIE * Bleijerheiderstraat is gelegen in de buurt Nulland. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. Verder is het een betrekkelijk rustige buurt gekeken naar de bevolkingsdichtheid. De woning is goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van het centrum van Kerkrade, loopafstand van verschillende supermarkten (Aldi 2 min. en PLUS 2 min. ). Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 4 minuten rijden

* SNF * SNF staat voor Stichting Normering Flexwonen. Het keurmerk is in het leven geroepen om goede huisvesting voor internationale werknemers in Nederland te garanderen. Met het keurmerk van de Stichting Normering Flexwonen kunnen organisaties aantonen dat een bedrijf de huisvesting van arbeidsmigranten op orde heeft.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Bouwjaar
1918
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
250 m²
Aantal kamers
7 kamers
Adres
Bleijerheiderstraat Kerkrade

Extra informatie

Tuin
Bad

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 2.000 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar