Advertentie verwijderd

Huis Streeperstraat in Landgraaf

6371 GN Landgraaf (Limburg)

€325 Huurprijs p.m.
25 m²
10 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

! Let op ! lees onderstaande tekst volledig. Uw reactie komt alleen op de juiste plek, bij het juiste object, terecht wanneer het stappenplan zoals hieronder omschreven precies stap voor stap wordt gevolgd.

! please pay attention ! Read the text below carefully. You can only respond in the way as mentioned below. Any other ways of responding will not be processed.

Te huur aangeboden per direct:

Op zeer gewilde locatie in Landgraaf ligt dit instapklaar en recent volledig gerenoveerd kamerverhuurpand. In de directe omgeving liggen uitgebreide winkel- en overige buurtvoorzieningen. Diverse uitvalswegen en het centrum van Landgraaf liggen op steenworp afstand.

Het object beschikt over 6 kamers, geschikt voor voor een eenpersoonshuishouden. Gezamenlijke ruimtes: woonkamer, badkamer, 2 x separaat toilet, buitenruimte en een grote parkeerplaats op eigen terrein.

1ste Verdieping Overloop met toegang tot kamer 1,2 en 3. Daarbij bevindt zich op de eerste verdieping de woonkamer, keuken, separaat toilet 1 en de buitenruimte (balkon).

2de verdieping Overloop met toegang tot kamer 4,5 en 6. Daarbij vindt zich op de 2de verdieping de badkamer en het 2de toilet.

Parkeervoorziening Aan de achterzijde van de woning zijn meerdere parkeerplekken op eigen terrein beschikbaar. Daarnaast zijn er voldoende openbare parkeerplaatsen voor de woning en in de directe omgeving.

Bijzonderheden – De woning is recent gerenoveerd/gemoderniseerd; nieuwe keuken, badkamer, toiletten, vloeren, schilderwerk etc. – De woning is voorzien van dubbele beglazing. – De huurprijzen zijn incl. G/W/L en (draadloos) internet.

Financiële gegevens en voorwaarden Huurprijs: vanaf € 325 incl. G/W/L en internet. Waarborgsom: € 500. Huurperiode: >1jaar. Huursubsidie is niet mogelijk. Huisdieren zijn niet toegestaan.

Interesse? Ga naar de woningpresentatie op onze website. Deze is te vinden via de menupagina "aanbod - te huur".

Hier vind je naast meer foto`s en een uitgebreide omschrijving ook onze selectie eisen én procedure.

** Huurwoningen Parkstad streeft ernaar een zo goed mogelijke match te creëren tussen huurder, verhuurder en de woning. Wij adviseren dan ook om bij een reactie zo veel mogelijk informatie te geven samen met een uitgebreide toelichting.

*** Het is daarnaast mogelijk om je geheel vrijblijvend en kosteloos in te schrijven in onze woningzoekende database. Je kunt je inschrijven voor woningen die direct beschikbaar zijn, maar ook voor woningen die mogelijk toekomstig beschikbaar komen. Op basis van de door jou verstrekte informatie word je door ons automatisch per e-mail geïnformeerd wanneer er woningen beschikbaar zijn die voldoen aan je woonwensen. Je kunt het inschrijfformulier vinden op onze website.

Kenmerken

Type aanbod
Huis (Eengezinswoning)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
25 m²
Inhoud
734 m³
Aantal slaapkamers
6 slaapkamers
Aantal kamers
10 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Streeperstraat Landgraaf

Extra informatie

Kabel TV
Dakraam
Aan drukke weg
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Verwijderd
Laatste huurprijs
€ 325 p/m
Beschikbaar per
Niet beschikbaar