Advertentie verwijderd

Appartement Gaspeldoornlaan in Leersum

3956 DN Leersum (Utrecht)

€980 Huurprijs p.m.
90 m²
3 kamers
Bestaande bouw

Over deze woning

In alle rust wonen aan de voet van Utrechtse Heuvelrug Bezichtigen? Download de brochure om in te schrijven.

Adres: Gaspeldoorn 25 te Leersum Huurprijs: € 980,- Servicekosten: € 92,10 Woonoppervlakte: 90 m2 Balkon: oosten Parkeren: openbaar

Afmetingen Woonkamer: circa 35,81 m2 Keuken: circa 8,28 m2 Slaapkamer 1: circa 17,46 m2 Badkamer: circa 8,64 m2 Berging 1: circa 3,77 m2 Berging 2: circa 7,64 m2 Balkon: circa 4 m2

Bijzonderheden:

  • badkamer met bad, douche en wastafel
  • unieke locatie met vrij uitzicht
  • aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug
  • veel voorzieningen zowel te voet als per fiets bereikbaar

Bosrijk wonen aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug Leersum is een prachtig dorp gelegen in de provincie Utrecht, gemeente Utrechtse Heuvelrug. Naast de prachtige natuur, talloze landgoederen, heuvelachtige bossen, kastelen, musea, buitenplaatsen en evenementen van de Utrechtse Heuvelrug, kan je hier ook prachtig wonen. Een oase van rust, net buiten de Randstad. Winkels, basisscholen en kinderopvang zijn op loop- of fietsafstand gelegen.

De Keiheuvel Een mooi wooncomplex met 26 huurwoningen die regelmatig beschikbaar komen. Alle woningen zijn voorzien van eigen buitenruimte, luxe keuken en ruime badkamer. De woningen zijn onderverdeeld in appartementen en drive-in woningen. De oppervlakte variëren van 96 m2 t/m 254 m2. De drive-in woningen hebben allen een eigen garage. Rondom het complex zijn voldoende openbare parkeerplaatsen beschikbaar. Een meerderheid van de woningen beschikt over een berging op de begane grond.

Leersum Aan de provinciale weg staat de oude hervormde Kerk uit circa 1500. Naast de kerk staat de herberg "King William" uit 1690. Stadhouder Willem III zou hier in 1697 hebben gelogeerd. Leersum is door het bosrijke karakter en de ligging aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug een geliefd vakantieoord. Het Leersumse Veld is een prachtig wandelgebied en als het 's winters flink vriest, is het heerlijk schaatsen op de Leersumse Plassen. Elk jaar is er in augustus een groot bloemencorso.

Utrechtse Heuvelrug In de gemeente Utrechtse Heuvelrug (Amerongen, Doorn, Driebergen-Rijsenburg, Leersum, Maarn, Maarsbergen en Overberg) komen actie, ontspanning en natuur samen. Wandel of fiets door het schitterende landschap van bossen en heideterreinen langs indrukwekkende kastelen en landgoederen. Beleef één van de vele evenementen en ontdek de authentieke dorpen waar je een graag geziene gast bent voor een hapje of een drankje. De gastvrijheid van de inwoners is overal even groot. Word jij ook een inwoner van deze prachtige gemeente?

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Portiekflat)
Type bouw
Bestaande bouw
Woonoppervlakte
90 m²
Inhoud
235 m³
Aantal slaapkamers
2 slaapkamers
Aantal kamers
3 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Gaspeldoornlaan Leersum

Extra informatie

Bad
Toilet in badkamer
Douche
Mechanische ventilatie
Lift
Aan rustige weg
In woonwijk
Vrij uitzicht
Open ligging
In bosrijke omgeving

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 980 p/m
Beschikbaar per
Direct