Advertentie verwijderd

Kamer Tadingastraat in Leeuwarden

8932 PJ Leeuwarden (Friesland)

€395 Huurprijs p.m.
16 m²
9 kamers
Gestoffeerd

Over deze woning

De kamers bevinden zich in een zeer net studentencomplex met 36 kamers, op slechts een steenworp afstand van de universiteit Van Hall Larenstein, op 5 minuten van het station en het stadscentrum.

Elke kamer heeft een grootte van 16m2, heeft een ingebouwde kast en een klein keukenblok met koelkast. De kamer is gestoffeerd (vloerbedekking, lamellen, verlichting).

Het pand heeft 4 verdiepingen die bereikbaar zijn met een lift. Op elke verdieping is een grote gemeenschappelijke ruimte met royale keuken. Elke verdieping is voorzien van aparte douches en toiletten voor gezamenlijk gebruik en heeft een aparte ruimte met een wasmachine en wasdroger. Er is een afsluitbare overdekte fietsenstalling. Het hele pand is in 2014 geheel verbouwd en vernieuwd.

Op elke verdieping wonen 9 studenten, een mixed gezelschap van zowel jongens en meiden van verschillende nationaliteiten.

Kosten per maand: Huur per maand: EUR 325,00 Servicekosten per maand: EUR 70,00 (inclusief internet, TV, gas, water, elektra en schoonmaken van hal, gangen, buitenruimte, ramen e.d.). Totaal per maand: EUR 395,-

Voor een buitenlandse student kunnen wij een gemeubileerde kamer aanbieden voor EUR 60,- per maand extra, hiervoor heb je een bed met dekbed/kussen/dekbedovertrek/laken, bureau, bank, tafeltje, kastje, tafel met 2 stoelen.

Leeftijd: tot 22 jaar

Voor informatie neem contact met ons op.

Kenmerken

Type aanbod
Kamer (Studentenkamer)
Type bouw
Bestaande bouw
Interieur
Gestoffeerd
Woonoppervlakte
16 m²
Aantal kamers
9 kamers
Onderhoudsstaat
Goed
Adres
Tadingastraat Leeuwarden

Extra informatie

Lift
Buiten zonwering
Internetverbinding
Washok
In het centrum

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 395 p/m
Beschikbaar per
Direct