Advertentie verwijderd

Studio Lange Marktstraat in Leeuwarden

8911 AD Leeuwarden (Friesland)

€404 Huurprijs p.m.
19 m²
1 kamer
Gemeubileerd

Over deze woning

Appartementen hartje centrum Leeuwarden voor studenten

Huurtoeslag mogelijk!

Vanaf 1 augustus hebben we meerdere appartementen te huur op deze prachtige locatie, hartje centrum van Leeuwarden. Het voormalige Aegon kantoor is volledig gerenoveerd naar moderne appartementen met diverse gemeenschappelijke ruimtes. De appartementen zijn gemeubileerd en van alle gemakken voorzien met je eigen badkamer, keuken en wc.

Huurtoeslag! Slechts een klein deel van het voorschot dat je betaalt voor de servicekosten telt mee in de ‘rekenhuur’. De belastingdienst baseert de huurtoeslag op deze rekenhuur. Het komt er op neer dat je dus in aanmerking kan komen voor huurtoeslag. Of jou nou ouder of jonger bent dan 23 jaar maakt niet uit. Meer informatie hierover vind je op de website van Markt058.

Kale huur (inclusief korting) € 404,00 Totaal voorschot servicekosten en meubilering € 202,79 Borg € 606,79 Eenmalige kosten € 50,00 Mogelijke huurtoeslag € 193,00 Maandelijkse kosten € 413,79

Bij het voorschot voor de servicekosten zit het volgende allemaal inbegrepen; supersnel internet, stoffering en meubilering, nutskosten en verwarming van je eigen woning en de gemeenschappelijke ruimtes, beveiliging en schoonmaak van de gemeenschappelijke ruimtes.

Kenmerken

Type aanbod
Appartement (Studio)
Bouwjaar
2019
Interieur
Gemeubileerd
Woonoppervlakte
19 m²
Aantal kamers
1 kamer
Adres
Lange Marktstraat Leeuwarden

Extra informatie

Tuin
Lift

Verhuurinformatie

Status
Beschikbaar
Laatste huurprijs
€ 404 p/m
Beschikbaar per
Direct